Φαίη Σκορδά: «Είδα το πρωί στο Star κάποια πράγματα, στεναχωρήθηκα»

Μια έμμεση αλλά σαφή αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει με τη Φωλιά των Κου Κου έκανε η Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό της Τρίτης. Νωρίτερα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν απολογηθεί δημόσια για όσα είχαν γίνει την ημέρα που είχαν καλεσμένους τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή από το Big Brother.

“Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έκανα έναν τέτοιο συνειρμό με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα”, είπε η Φαίη Σκορδά.

Μια έμμεση αλλά σαφή αναφορά στο θέμα που έχει προκύψει με τη Φωλιά των Κου Κου έκανε η Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό της Τρίτης. Νωρίτερα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν απολογηθεί δημόσια για όσα είχαν γίνει την ημέρα που είχαν καλεσμένους τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή από το Big Brother.

«Σκεφτόμουν διάφορα τώρα. Έκανα μία παύση…», είπε προβληματισμένη η Φαίη Σκορδά. «Ότι στα σίριαλ λένε τον βιασμό «βιασμό» και όχι «δυσάρεστο περιστατικό» σκεφτήκαμε όλοι», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής, αναφερόμενος σε απόσπασμα από τις Άγριες Μέλισσες συγκρίνοντάς το με την υπόθεση που έχει προκύψει με τη Σοφία Μπεκατώρου.

Τότε, η Φαίη Σκορδά είπε τα εξής: «Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έκανα έναν τέτοιο συνειρμό με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Και το πρωί έβαλα λίγο τηλεόραση, είδα και στο Star κάποια πράγματα, στεναχωρήθηκα».

«Αλλά δεν θέλω να κάνουμε καμία μα καμία αναφορά. Όλα καλά. Όλα καλά», είπε και έκλεισε το θέμα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours