Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» πάει Eurovision

Με αφιέρωμα στην Eurovision και με συνέντευξη της Κατερίνας Ντούσκα, η οποία με το «Better Love» εκπροσωπεί τη χώρα μας στον 64οΕυρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση».

Τους δύο Ημιτελικούς (14 και 16 Μαΐου) και τον Τελικό (18 Μαΐου) μεταδίδει, απευθείας από το Τελ Αβίβ, στις 10 το βράδυ, η ΕΡΤ2, με παρουσιαστές τους Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Κοζάκου.

Ακόμη, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους Ημιτελικούς και τον Τελικό, και από το κανάλι υψηλής ευκρίνειας της ΕΡΤ, το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς επίσης τον Τελικό, σε συνεχή ροή, από τα ψηφιακά Μέσα της ΕΡΤ.

Τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, σε αποκλειστική μετάδοση από ελεύθερη τηλεόραση, μπορούν να απολαύσουν οι φίλαθλοι τηλεθεατές από την ΕΡΤ Sports, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στις 22:30.

Για την εκπομπή της ΕΡΤ3 «Πολιτικό τραπέζι», η οποία επικεντρώνεται στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου, αναλύοντας την πολιτική επικαιρότητα, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο παρουσιαστής της, Γιώργος Γεωργιάδης.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις 12 Μαΐου, και θέμα τη μητρότητα στη νεοελληνική Τέχνη, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει το Αρχείο της ΕΡΤ.

Επιπλέον, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και οι εκπομπές του ραδιοφώνου που συνδυάζουν την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, φιλοξενούνται στις σελίδες του 69ου τεύχους της «Ραδιοτηλεόρασης».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours