Στο Open ο Νίκος Στραβελάκης

Θα αναλάβει (και εκεί) το Σαββατοκυριακάτικο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Για λίγες μόνο εβδομάδες έμεινε, τελικά, χωρίς τηλεοπτική «στέγη» ο Νίκος Στραβελάκης. Το Open ανακοίνωσε την ένταξη του δημοσιογράφου στο δυναμικό του, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του Σαββατοκυριακάτικου κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Πρόκειται για ένα ακόμη πρόσωπο από το παλιό Mega που «μετακομίζει» στο Open, μαζί με τον διευθυντή ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο και πολλούς ακόμη δημοσιογράφους και ανταποκριτές.

Ο Νίκος Στραβελάκης εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ και αναλαμβάνει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Με δεδομένη την πολυετή και επιτυχημένη διαδρομή του στην τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ανεξάρτητη και αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων.

Ο Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων ειδησεογραφικών στιγμών για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο MEGA, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε με επιτυχία κεντρικά δελτία και ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ.

Το ΟΡΕΝ τον καλωσορίζει με την πεποίθηση ότι ξεκινά μια συνεργασία γόνιμη και παραγωγική.

Πηγή:e-tetradio.gr