Πέθανε νικημένος από τον καρκίνο ο τεχνικός του Οpen Δημήτρης Ραλάκης

Ο τεχνικός του Open Δημήτρης Ραλάκης, είχε ενημερώσει όλους τους φίλους του στο προφίλ του στο facebook πριν λίγο καιρό ότι δυστυχώς τον επισκέφθηκε ο καρκίνος. Ο Δημήτρης πάλεψε γενναία έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Δήμητρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Δημήτρης έκανε ένα μεγάλο χειρουργείο αλλά τελικά δεν άντεξε βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του αλλά και τους αγαπημένους φίλους και συνάδελφους που του λένε στο προφίλ του το τελευταίο αντίο…

Ο τεχνικός του Open Δημήτρης Ραλάκης, είχε ενημερώσει όλους τους φίλους του στο προφίλ του στο facebook πριν λίγο καιρό ότι δυστυχώς τον επισκέφθηκε ο καρκίνος. Ο Δημήτρης πάλεψε γενναία έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Δήμητρα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

“Υπέροχος άνθρωπος, εξαιρετικός συνεργάτης.. Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα και έμαθα δίπλα σου.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Δημήτρη.. Ήσουν μαχητής μέχρι τέλους.. Ειμαι σίγουρη πως σε όλους μας θα λείψει αυτό το πηγαίο χαμόγελο και το πάθος για ζωή που μας χαριζες καθημερινά..Θερμά συλλυπητήρια στην όμορφη οικογένεια σου που με τόση υπερηφάνεια ανέφερες πάντοτε”..

Αχ ρε Μητσάκο. Πάντα χαμογελαστός. Μάς έδινες παντα λύσεις. Χωρίς μισή μουρμούρα. Λες και είχες ολα τα βιντεο στην καβάτζα. Για πότε τα έβρισκες, για πότε τα φόρτωνες, για πότε μάς γλίτωνες απο λάθη, μέχρι και… μοντάζ στον “αέρα” έκανες ρε γίγαντα…

“Σε είχα βαφτίσει ‘νονο’ μου! δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες εσυ η χαρά της ζωής! Θα μας λείψεις ….. το κενό μεγάλο όσο και η χρυσή καρδιά σου” ! έγραψαν φίλοι και συνάδελφοι στο προφίλ του.

Ο ίδιος είχε γράψει στο προφίλ του πριν λίγο καιρό…

“ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΊΣΕ Η ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΊΝΟ. ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΆ Η ΑΝΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΘΈΛΕΙ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΠΌΝΟ”.

Καλό του ταξίδι…

“Ο Δημητρης εφυγε σαν το πουλι πεταξε μακρια στον ουρανο σαν αγγελος “. Μ αυτό το μήνυμα ενημέρωσε η σύζυγός του Δημήτρη Ραλάκη αυτή την πραγματικά τραγική είδηση. Ένα πολύ σύντομο ταξίδι με τον καρκίνο. Πάλεψε και ευτυχώς δε πρόλαβε να ζήσει πόνο και άσχημες καταστάσεις μετά το χειρουργείο. Η κατάσταση είχε χειροτερέψει και οι ελπίδες ήταν λίγες. Αλλά πάντα η ελπίδα σε αφήνει να ταξιδεύεις..

Πολύ κρίμα.. Καλό παράδεισο Μητσάρα !

Ο Δημήτρης Ραλάκης συνάδελφος τεχνικός στο OPEN πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε κάνει post και είχε γράψει

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΊΣΕ Η ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΊΝΟ. ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ ΕΓΙΝΕ, ΑΛΛΆ Η ΑΝΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΘΈΛΕΙ ΧΡΌΝΟ ΚΑΙ ΠΌΝΟ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΙΑ, ΓΑΖΕΣ, ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ, ΑΛΛΑΓΉ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΣΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ.ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΆΔΙΟ, ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΏΡΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΈΝΑ ΤΕΛΙΚΌ ΜΙΚΡΌ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΈΛΘΕΙ ΤΟ ΈΝΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΌΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΊΑ ΑΝΆΜΝΗΣΗ. ΠΌΣΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΜΈΡΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ ΌΛΑ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΕΤΕ. ΌΛΑ ΟΜΩΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ, ΓΙΑΤΊ ΈΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΝΟΣΗΛΕΎΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΆΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ ΜΟΥ.

Dimitra Diamantopoulou

ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΆΝΤΑ. ΣΕ ΑΓΑΠΏ ΠΟΛΎ. ΕΊΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΡΊΤΣΙ.ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ.

Image may contain: 2 people, including Dimitris Ralakis, hat, stripes and closeup

Πηγή:newspistol.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.