Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Δερβίση – Θλίψη στην ΕΡΤ

Έφυγε από τη ζωή, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κατερίνα Δερβίση. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των συναδέλφων της.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών η δημοσιογράφος Κατερίνα Δερβίση, σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους της και στους συναδέλφους της στην ΕΡΤ όπου εργαζόταν.

Η Κατερίνα Δερβίση έδινε για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο. Ήταν σύζυγος του δημοσιογράφου Ηλία Δρυμώνα με τον οποίο είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Βασίλη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

“Η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την αγαπημένη συνάδελφο Κατερίνα Δερβίση, η οποία «έφυγε» από τη ζωή χθες, Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 σε ηλικία, μόλις, 54 ετών.

Η Κατερίνα Δερβίση εργάστηκε αρχικά στη γραμματεία της ΕΡΑ Σπορ και στη συνέχεια μεταπήδησε στον διοικητικό τομέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με ήθος, επαγγελματισμό και ευγένεια.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της”.

Το συγκινητικό κείμενο των συναδέλφων της

Οι συνάδελφοί της ανήρτησαν ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο στο ΕΡΤ Sports, γράφοντας:

“Ω Θεέ κοίτα λίγο χαμηλά. Γιατί να φεύγουν άνθρωποι που είχαν να προσφέρουν τόσα πολλά… Δυστυχώς βλέπουμε γύρω μας μεγάλα κενά… Απουσίες βροντερές… Απουσίες ανθρώπων της ΕΡΤ που γνωριστήκαμε στο Ραδιομέγαρο και συνεχίσαμε την ζωή μας δυνατά… Μαζί σε όλα τα μέτωπα…

Βιώσαμε μαζί καλές και κακές στιγμές… Γίναμε οικογένεια. Παλέψαμε με τα κύματα της δουλειάς και της ζωής… Αντισταθήκαμε… Νοιώσαμε τον πόνο του μαύρου… Γιατί μαύρο είναι κάθε τι που σου λείπει… Και κάθε μέρα μετράμε πόσοι είμαστε… Προχθές «έφυγε» ο Βαγγέλης Μπαλίκος από κοντά μας… Παλιά καραβάνα της ΕΡΑΣΠΟΡ. Από τους πρώτους που ξεκινήσαμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα στο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας με πρωτεργάτη τον Κώστα Μότση… Χθες ακολούθησε το μεγάλο ταξίδι της η Κατερίνα Δερβίση. Σύζυγος του επίσης ΕΡΑΣΠΟΡΙΤΗ δημοσιογράφου Ηλία Δρυμώνα και μητέρα του Βασίλη.

Επί εποχής Νίκου Ασημακόπουλου στην ηγεσία της ΕΡΑΣΠΟΡ, η Κατερίνα είχε την γραμματειακή υποστήριξη και στη συνέχεια μεταπήδησε σε διοικητικές υπηρεσίες.

Χτυπημένη όμως από τον καρκίνο για δεύτερη φορά… πέρασε το κατώφλι της αιωνιότητας, μόλις 54 χρονών… Είμαστε συγκλονισμένοι όσοι σε γνωρίσαμε Κατερίνα… Θα μείνει στη καρδιά μας το χαμόγελο σου και η αξιοπρέπεια σου. Αντίο Κατερίνα…

Τα συλλυπητήρια στους οικείους της από ολόκληρη την ΕΡΤ…

Κουράγιο Ηλία… Καλή δύναμη Βασίλη.

Είμαστε πάντα δίπλα σας”.

Θρήνoς στην ΕΡΤ: Πέθανε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Δερβίση – 12vima