Τα ριάλιτι που θα μπουν στη «μάχη» της τηλεθέασης

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν, φτάνει στο τέλος της και τα προγράμματα το ένα μετά το άλλο ρίχνουν «αυλαία». Ωστόσο, οι υπεύθυνοι των καναλιών, έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τον προγραμματισμό της για την επόμενη.

Ο κάθε σταθμός, για λογαριασμό του, θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος, πως θα βγει νικητής στη «μάχη της τηλεθέασης».

Τα ριάλιτι αν και δεν είναι μέσα στις πρώτες επιλογές των ιθυνόντων, αφού οι περισσότεροι σταθμοί έχουν αποφασίσει να στραφούν στη μυθοπλασία, θα «παίξουν» δυνατά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ποια είναι όμως τα προγράμματα που φιλοδοξούν να «κεντρίσουν» το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού;

Στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ είναι κοινό μυστικό πως το Survivor δεν έχει πάρει το «πράσινο» φως για τη νέα σεζόν. Οι τηλεθεατές φέτος, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, του γύρισαν τη πλάτη. Ωστόσο υπάρχουν οι σκέψεις να βγει στον «αέρα» το Survivor All Star.

Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς οι σχέσεις του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί περνάνε κρίση. Το έταιρο πρόγραμμα του Τούρκου παραγωγού, Power Of Love, επίσης «κόπηκε» και δεν περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Στην Acun Medya ανήκουν ακόμα τρια προγράμματα του ΣΚΑΪ, τα οποία με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα βγουν στον «αέρα». Ελλάδα έχεις ταλέντο, My Style Rocks και The Voice θα προσθέσουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τις νέες τάσεις της μόδας, πολά ταλέντα και μουσικές.

Και ο Ant1 έχει ήδη αποφασίσει ποιο πρόγραμμα του θα προβληθεί και τη νέα σεζόν. Ο λόγος φυσικά για το Your Face Sounds Familiar. Το εντυπωσιακό show μεταμφιέσεων εμπεριέχεται στον προγραμματισμό του σταθμού, αλλά δεν είναι το μόνο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός από τα πιο επιτυχημένα talent shows. Ο λόγος για το «The Four», το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, μέσα από τη συχνότητα του FOX. Η διαφορά του συγκεκριμένου σόου σε αντίθεση με τα υπόλοιπα είναι η «ανάποδη» διαδικασία με την οποία ξεκινάει.

Ενώ, τα talent shows ξεκινάνε, παραδοσιακά με τη φάση των auditions και σιγά-σιγά καταλήγουν στους φιναλίστ, το «The Four» ξεκινά με τέσσερις παίκτες οι οποίοι κάθε εβδομάδα κρίνονται από την επιτροπή και το κοινό. Όποιος δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, θα αποχωρεί και τη θέση του θα παίρνει ένας νέος παίκτης.

Ο σταθμός που μπήκε σχετικά πρόσφατα στη μάχη των… ριάλιτι, δεν θα μείνει εκτός και τη νέα σεζόν. Το Star, φέτος μπήκε στην «αρένα» με δυο ριάλιτι παιχνίδια και τα δυο άκρως επιτυχημένα.

Το MasterChef και το Greece’s Next Top Model έχουν ήδη προγραμματιστεί για τη νέα σεζόν. Το τρέιλερ του ριάλιτι παιχνιδιού μόδας βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού τις τελευταίες μέρες και προσκαλεί όσες κοπέλες ονειρεύονται μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ να δηλώσουν συμμετοχή. Όσο για τον διαγωνισμό μαγειρικής, μπορεί να έριξε αυλαία πριν λίγες μέρες αφού ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Μανώλη Σαρρή, οι κριτές όμως έδωσαν το… spoiler.

Κατά το εντυπωσιακό φινάλε, ο Σωτήρης Κοντιζάς, τόνισε πως θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος του MasterChef για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες τη νέα σεζόν.

Πηγή:news.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours