Έφυγε νύχτα ο Βασίλης Χιώτης από τον ΣΚΑΪ – Ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού

Σάλος είχε προκληθεί πριν από λίγες ημέρες με τον Βασίλη Χιώτη, ο οποίος δεν είχε διστάσει να κάνει χυδαία και ομοφοβικά σχόλια προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, μέσα από την εκπομπή “Μια του Νότη, δυο του Χιώτη.

Οι αντιδράσεις πολλές κάτι, που εν τέλει φαίνεται να στοίχισε τη θέση του Βασίλη Χιώτη ως διευθυντή ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, χωρίς ωστόσο ο σταθμός να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας τους

Μέσα όμως από την ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (30/10) έγινε γνωστός ο νέος διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Μάλλη να αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον νέο ραδιοφωνικό διευθυντή

«Ο Σπύρος Μάλλης ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ το 1995 και έκτοτε έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία ως βασικό στέλεχος του ενημερωτικού τομέα του Ομίλου. Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ τού εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», αναγράφει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Ο ντόρος μεταξύ Χιώτη και Κασσελάκη

Ο ντόρος λοιπόν, αφορά στην τότε συζήτηση και στο σημείο, που έφτασε στο γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαζόταν στην Καλαμάτα (Δείτε πόσο καιρό θα κάτσει στον στρατό), ο κ. Χιώτης μίλησε για “τα σύκα της Καλαμάτας”.

«Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα», ανέφερε χαρακτηριστικά γελώντας με τον Νότη Παπαδόπουλο να του λέει «Βασίλη έλα μαζέψου».

Σε χρόνο μηδέν, δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις για την δήλωση αυτή, με αποτέλεσμα με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μιλώντας για “φάουλ”.

«Επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω:
Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ, ανέφερε πως η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, επικοινώνησε με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, καταδικάζει το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη, ωστόσο, δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

About Post Author