Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57ετών ο δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτάς

Απέραντη η θλίψη για τον κόσμο την δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Σαν κεραυνός έπεσε η λυπηρή είδηση του πρόωρου χαμού του Δημοσιογράφου ειδικού τύπου Στέφανου Σιμωτά.

Σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του eviathema.gr Στέφανος Σιμωτάς, έφυγε απροσδόκητα από την ζωή την Δευτέρα 17/05.

Πρόσφατα του είχε χορηγηθεί και η δεύτερη δόση του εμβολίου ενώ τις τελευταίες ώρες ήταν αρκετά καταβεβλημένος από την διαδικασία.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα. Η είδηση του πρόωρου χαμού του έσπειρε την θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Η ομάδα του eviathema.gr εύχεται θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!!!!

Λίγα λόγια για την Στέφανο Σιμωτά:

Ο Στέφανος Σιμωτάς ήταν απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας “Όμηρος”. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων ΕΔΗΠΗΤ ενώ από το 1987 είχε εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς επίσης αρθρογραφούσε σε πληθώρα site ενημερωτικού τύπου. Ήταν Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας ΣΕΔΑΠ καθώς επίσης μέλος στο Σύλλογο εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας.  Μέλος στους φίλους του δάσους με αριθμό μητρώου F 115. Μέλος στο ΙΔΑΦΚ ( ίδρυμα διαχείριση ανθρώπινων φυσικών καταστροφών. Μέλος στην ένωση ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του Στέφανου Σιμωτά.
Ο Στέφανος Σιμωτάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.
Ήταν δραστήριος συμπολίτης μας με μεγάλη προσφορά και πλούσια δράση στον εθελοντισμό. Το εθελοντικό και δημοσιογραφικό του έργο θα μείνει παρακαταθήκη στον τόπο μας.
Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπροστασίας Πάρνηθας, μέλος του ΙΔΑΦΚ (ίδρυμα διαχείρισης ανθρώπινων φυσικών καταστροφών) και ενεργό μέλος σε κάθε εθελοντική προσπάθεια του Δήμου Ωρωπού.
Ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στον έντυπο τύπο καθώς και σε ηλεκτρονικά μέσα, μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours