Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση, η Έλενα Ακρίτα σχολίασε το γεγονός πως ο προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για το βιασμό μιας 20χρονης σήμερα αθλήτριας όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών βγήκε στην τηλεόραση, αναφέροντας εμμέσως και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος ήταν και αυτός που του έδωσε βήμα.

Η κ. Ακρίτα χαρακτηρίζει ως “πάτο” το να δίνουμε βήμα σε έναν παιδεραστή φωτογραφίζοντας τον Νίκο Ευαγγελάτο, στην εκπομπή του οποίου βγήκε ο κατηγορούμενος και προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο με τις αρρωστημένες δηλώσεις του. Υπενθυμίζεται ότι είχε υποστηρίξει πως με την τότε 11χρονη αθλήτρια “είχαν σχέση” και ότι “δεν υπήρξε βιασμός”.

Επειδή αναρωτιόμαστε πότε θα πιάσουμε πάτο. Πάτος είναι όταν ένας παιδεραστής όχι μόνο παραδέχεται στην τηλεόραση την εγκληματική του πράξη, αλλά προσπαθεί να την δικαιολογήσει ‘εκρομαντικοποιώντας’ την. Εξίσου πάτος είναι να του δίνουμε το βήμα για να το κάνει. Αυτό είναι ο πάτος. Και μόλις τον πιάσαμε”, έγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πηγή:iapopsi.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours