Έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΡ για τα ομοφοβικά σχόλια Χιώτη και Αυτιά κατά Κασσελάκη στον ΣΚΑΪ

Στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης μπαίνουν οι δύο περιπτώσεις ομοφοβικών σχολίων από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το -προ ημερών- σχόλιο του πρώην διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, Βασίλη Χιώτη, που είχε αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα επειδή «βγάζουν καλά σύκα εκεί».

Η δεύτερη, είναι η σημερινή αναφορά του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως «φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί…», μιλώντας για την παρουσία του κ. Κασσελάκη στον στρατό, προσθέτοντας ότι «υπάρχει «και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους».

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας τα ομοφοβικά σχόλια των δύο δημοσιογράφων, υπογράμμισε πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα», καλώντας παράλληλα τον ΣΚΑΪ να απομακρύνει τον Γιώργο Αυτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ, υπό τη νέα του σύνθεση, αποφασίστηκε από την πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

About Post Author