Ιωάννα Γεωργακοπούλου : Η παίκτρια που προκρίθηκε στα live cross battles του “The Voice” εμπιστεύεται το “Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως ” για τη θεραπεία της σπάνιας νόσου που αντιμετωπίζει (vid)

Την Παρασκευή που είναι ο τελικός του «The Voice of Greece» και ανάμεσα στα ταλέντα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και συνεχίζει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η 19χρονη διαγωνιζόμενη έχει μαγέψει τους coaches με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά τους έχει συγκινήσει παράλληλα με την προσωπική της ιστορία.

Η όμορφη Ιωάννα πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού. Τυφλά σημεία, θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό είναι μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφουν οι ασθενείς της νόσου του Στάργκαρντ.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια προσπαθεί να αναστρέψει την εξέλιξη αυτής της ανίατης νόσου μέσω του Ιατρικού Βελονισμού στο “Ινστιτούτου Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΣΕΩΣ” ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ

Ο Βελονισμός που της ασκείται από εξειδικευμένους Ιατρούς Βελονιστές έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο αναστρέφει αλλά και βελτιώνει την οπτική οξύτητα δρώντας κατά κύριο λόγο στην Ωχρά Κηλίδα του οφθαλμού και λιγότερο στον υπόλοιπο αμφιβληστροειδή χιτώνα του. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει, είναι ότι δια μέσου του Βελονισμού επιτυγχάνεται η βέλτιστη αιμάτωση καθώς και η περισσότερο ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του νευρικού ιστού τοπικά. Τα αποτελέσματα είναι ήδη πολύ ικανοποιητικά για την όμορφη Ιωάννα.
Στο ακόλουθο βίντεο περιγράφει τα ήδη πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα της θεραπείας.

Tο Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού είναι ένα σύγχρονο ιατρείο αφιερωμένο σε σοβαρές και δυσίατες παθήσεις όπως αυτές της όρασης (εκφύλιση ωχράς κηλίδας, νόσος του Σταργκαρντ, μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια, γλαύκωμα, στραβισμός, ξηροφθαλμία). Παθήσεις στις οποίες ο βελονισμός μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα είναι οι οσφυαλγίες και οι ισχιαλγίες, ορισμένες γυναικολογικές διαταραχές, οι εμβοές, οι ημικρανίες, η κατάθλιψη, η ενδομητρίωση και η υπογονιμότητα. Θετικά είναι επίσης τα αποτελέσματα του στην θεραπεία ενάντια στο κάπνισμα, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στο αδυνάτισμα. Το Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και στεγάζεται σε έναν καλαίσθητο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις ανάγκες των ασθενών, στον 5ο όροφο του Cosmos Center, στα γραφεία 536, 537 και 538 επί της Λεωφόρου Κηφισίας 125-127 (Αμπελόκηποι).

Ινστιτούτο Ιατρικού Βελονισμού Οράσεως Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 115 24 Αμπελόκηποι – Αθήνα (Σταθμός Μετρό – “ΠΑΝΟΡΜΟΥ”) Cosmos Center, Γραφεία 536-538
T:+30 210 6910401 E: contact@orasisac.com
Website: https://orasisac.com/el/iatrikos-velonismos-oraseos/
Instagram: https://www.instagram.com/orasis_ac/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIWZ6Uyrd1zUFYUVpPsHgKQ
Facebook: https://www.facebook.com/orasisac

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΟΡΑΣΕΩΣ” ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.