ΓΥΝΑΙΚΑΟΜΟΡΦΙΑ

Το τέλειο smoky eye μακιγιάζ σε 5 λεπτά μόνο!

Spread the love

Πιθανότατα να μην υπάρχει ούτε μία γυναίκα που να μην αγαπά το smoky eye μακιγιάζ. Οι λόγοι είναι απλοί. Το smoky eye μακιγιάζ είναι τέλειο για σχεδόν κάθε περίσταση και μπορεί να δημιουργηθεί με οποιαδήποτε απόχρωση σκιάς και αν επιθυμεί.

Όσο κι αν σου φαίνεται αδύνατο να μάθεις να το κάνεις μόνη σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα 5 βήματα που σου προτείνουμε παρακάτω. Έτσι, θα απλοποιήσεις στο μυαλό σου τη διαδικασία και θα δεις ότι –εκτός από τεχνική- χρειάζεσαι και τη σωστή στρατηγική.

Τα βήματα για το τέλειο smoky eye μακιγιάζ σε 5 λεπτά μόνο είναι τα εξής:

Βήμα 1ο

Primer

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι η σκιά σου να ξεθωριάσει, να μουτζουρωθεί ή να μαζευτεί σε σημεία λίγες ώρες μετά την εφαρμογή. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να προετοιμάσεις τα βλέφαρά σου να δεχτούν το προϊόν -ειδικά αν έχεις αρκετά λιπαρή επιδερμίδα. Το primer είναι αυτό που θα σταθεροποιήσει τη σκιά στα μάτια σου και θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια.

Βήμα 2ο

Άπλωσε μια σκιά βάσης

Δηλαδή μια ημιδιάφανη μπεζ, λευκή ή ελαφρώς ροζ σκιά, η οποία θα εφαρμοστεί σε όλο το βλέφαρο μέχρι και το κόκαλο κάτω από τα φρύδια. Έτσι, το βλέμμα θα φωτίσει και η ανάμειξη των σκιών που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ πιο εύκολη.

Βήμα 3ο

Δημιούργησε το smoky

Τώρα άρχισε να απλώνεις τη σκιά της επιλογής σου με ένα μικρό πινέλο από την εξωτερική γωνία των ματιών προς την εσωτερική. Με κυκλικές και απαλές κινήσεις φρόντισε η σκιά να απλώνεται ομοιόμορφα παντού.

Βήμα 4ο

Κάνε blending

Ανάλογα με την απόχρωση του smoky που θέλεις, μπορεί να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις περισσότερες από μια σκιές ώστε να σκουρύνεις ή να ανοίξεις την απόχρωση. Πρέπει, λοιπόν, να κάνεις πολύ καλό blending ώστε οι σκιές να ενωθούν και να δημιουργήσουν μια ενιαία απόχρωση.

Βήμα 5ο

Ολοκλήρωσε με μάσκαρα

Κανένα smoky eye μακιγιάζ δε θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς πολλές στρώσεις μάσκαρα. Η καλύτερη επιλογή είναι μια αδιάβροχη μάσκαρα ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να τρέξει και να μουτζουρωθεί.

Πηγή:asist.gr

Comment here

shares