Η νέα brow τάση απαιτεί ξάνοιγμα του χρώματος των φρυδιών

Τα ανοιχτόχρωμα φρύδια είναι η τάση στην ομορφιά που έρχεται να επικρατήσει μαζί με το brow lamination.

Διάσημες και μη επιλέγουν να ανοίξουν ελαφρώς το χρώμα των φρυδιών τους. Αρκεί να ανοίξουμε ένα με δύο τόνους max, το φυσικό χρώμα των φρυδιών μας, για να φανεί η διαφορά.

Το ελαφρώς πιο ανοιχτό χρώμα φρυδιών, σε συνδυασμό με brow lamination – την τεχνική που διατηρεί ανοδική την πορεία της τρίχας – είναι το αποτέλεσμα που αναζητάμε. 

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι, το άνοιγμα του χρώματος των φρυδιών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και αυτό γιατί θέλουμε max δύο τόνους πιο ανοιχτούς από το φυσικό.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ανοίξετε τα φρύδια, είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα makeup προϊόντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε concealer, διορθωτικά χρώματος ή τζελ και μολύβια φρυδιών για ξανθιές.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την κατάλληλη απόχρωση. Εάν θέλετε τα φρύδια σας να ταιριάζουν με το δέρμα σας, επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με την τάση των ανοιχτόχρωμων φρυδιών χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύεστε μακροπρόθεσμα. Αν το αποτέλεσμα σας αρέσει μπορείτε να προχωρήσετε στο ξάνοιγμα, ωστόσο κατά τη γνώμη μας επισκεφθείτε ένα εξειδικευμένο studio περιποίηση φρυδιών.

Μόνο ένας brow expert θα σας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Makeup Tip: Τα ανοιχτόχρωμα φρύδια ταιριάζουν απόλυτα με ένα έντονο smokey. Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα σε ένα βαμμένο μάτι, σε σκούρες, γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με καλοχτενισμένα, ελαφρώς ανοιχτόχρωμα φρύδια είναι μοναδικός. Γι αυτό τολμήστε το!

Πηγή:https:bovary.gr

About Post Author