Πώς θα φορέσετε την denim φούστα την άνοιξη του 2023

Όσες τάσεις κι αν εμφανιστούν, το denim πάντα θα βρίσκει έναν τρόπο για να υπάρχει στην επικαιρότητα. Εκτός από τα denim παντελόνια, τα πουκάμισα, τις ολόσωμες φόρμες και τα jacket, τους τελευταίους μήνες υπάρχει ένα άλλο κομμάτι που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του fashion crowd. Ο λόγος για τη denim φούστα.

Συγκεκριμένα όμως, οι denim φούστες που προτείνουν σχεδιαστές και brands είναι εκείνες που έχουν κυρίως midi και maxi μήκος, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο πίσω τις micro skirts που μας απασχόλησαν την άνοιξη του 2022.

Η μακριά denim φούστα ταιριάζει με τα πάντα, μας βοηθά να πειραματιστούμε με combos, ενώ είναι ιδανική για day to night εμφανίσεις. Επίσης θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το κατάλληλο κομμάτι για τη μεταβατική εποχή από τον χειμώνα στην άνοιξη.

Αν έχετε μία denim φούστα ήδη στην ντουλάπα σας ή σκέφτεστε να αγοράσετε μία φέτος την άνοιξη, να θυμάστε ότι μπορείτε να τη συνδυάσετε με διάφορους τρόπους, όπως με κλασικά t-shirts και sneakers, με πουκάμισα και loafers, με θηλυκά bodysuits και party shoes.

Παρακάτω θα βρείτε τους πιο chic συνδυασμούς που μπορείτε να δημιουργήσετε τους επόμενους μήνες.

Πηγή:socialista.tothemaonline.com