Νέα κόντρα Αλέξη Κούγια – Σπύρου Μπιμπίλα για τη διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ

Όπως έγινε γνωστό το περασμένο 24ωρο, ο Δημήτρης Λιγνάδης διεγράφη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, κάτι που ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας δεν βρίσκει σύννομο όπως δήλωσε στο Πρωινό.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας διευκρίνισε κάτω από ποιο καθεστώς έγινε η διαδικασία διαγραφής. «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ό,τι τον βολεύει, ας διαβάσει πώς είναι το καταστατικό και ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν κι αν κάποιος νομίζει ότι έχει θιγεί να πάει στη δικαιοσύνη. Επίσης, η διαγραφή του αν δε γινόταν δια μέσου αυτής της μεθόδου, αυτές τις ημέρες θα διαγραφόταν έτσι κι αλλιώς διότι ο κ. Λιγνάδης είχε να πληρώσει 12 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο κ. Μπιμπίλας επεσήμανε, επίσης, ότι δεν έχει κανένα μίσος για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε νέες δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης 1/6, ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε για τη διαγραφή Λιγνάδη: «Τα έχουν μπερδέψει. Ουσιαστικά δεν διεγράφη ποτέ. Δημοσιοποιούσαν ότι διεγράφη, αλλά για να διαγραφεί κάποιος σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου πρέπει πρώτα να κληθεί σε απολογία και στη συνέχεια να αποφασίσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο».

Σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη με την κατάθεση του Νίκου Σ., ο οποίος είχε δώσει μία συνέντευξη καταγγέλλοντας ότι είχε βιαστεί από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ στη συνέχεια καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης του σκηνοθέτη, Ελένη Κούρκουλα και Διονύσης Παναγιωτάκης, αλλά και ο αδελφός του.

About Post Author