Μάρτυρες από το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον θα επιστρατεύσει ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προσπάθειά του να πείσει τους δικαστές ότι σκότωσε εν βρασμώ τη σύζυγό του Καρολάιν και πως η δολοφονία της δεν ήταν έγκλημα εκ προμελέτης.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί σε λιγότερο από έναν μήνα, στις 8 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

glika nera6789

Τον ισχυρισμό αυτό θα υποστηρίξει η υπεράσπιση του 33χρονου συζυγοκτόνου, σε μια προσπάθεια να τύχει καλύτερης μεταχείρισης από το δικαστήριο και να αποφύγει τα ισόβια για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του και του σκύλου της, στήνοντας το σκηνικό δήθεν ληστείας μετά φόνου.

Οι μάρτυρες θα κληθούν από τον πιλότο να επιβεβαιώσουν στο δικαστήριο ότι η δολοφονία ήταν εν βρασμώ ψυχής, ώστε να καταδικαστεί σε μικρότερη ποινή.

caroline glika nera 2

Ενδεικτικές των προθέσεων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι οι δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΦΟΝΟΣ 18«Ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση να δολοφονήσει τη σύζυγό του και ούτε ήταν κάτι προσχεδιασμένο…» δήλωσε και πρόσθεσε ότι ως μάρτυρες θα κληθούν «φιλικά πρόσωπα, τα οποία έχουν μία εικόνα σχετικά και με το ζευγάρι και με τον ευρύτερο κοινωνικό βίο και τη συμπεριφορά του ίδιου του κατηγορουμένου».

γλυκα νερα

Ο δικηγόρος επισήμανε πως υπάρχουν πρόσωπα από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον τα οποία δεν έχουν καταθέσει ως σήμερα για την πολύκροτη υπόθεση. Βασικό ρόλο στην υπεράσπιση του Αναγνωστόπουλου θα έχουν ο διορισμένος από τον πιλότο ιατροδικαστής και ένας τεχνικός σύμβουλος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΦΟΝΟΣ 19

«Νομίζω ότι θα είναι και καταλυτικές οι καταθέσεις τους σε επίπεδο ακροαματικής διαδικασίας» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του συζυγοκτόνου και προανήγγειλε ότι στη δίκη θα ακουστούν γεγονότα που δεν έχουν ακουστεί έως σήμερα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχουν και ευρήματα που δεν έχουν αξιολογηθεί σωστά ή δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές, τα οποία υποστηρίζει πως θα αποδείξουν τον υπερασπιστικό του ισχυρισμό, ότι κατά τη διάρκεια του εγκλήματος βρισκόταν «εν βρασμώ ψυχής».

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours