Πασχάλης Αρβανιτίδης: Η ανακοίνωση του δικηγόρου του για τη σύλληψή του

Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ηρούς Καριοφύλλη στο T-live στον Alpha.

Όπως έγινε γνωστό, στον τραγουδιστή περάστηκαν χειροπέδες στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Με ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του Πασχάλη, Σπύρος Οικονόμου, ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη.

«Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης την 6η Οκτωβρίου 2021 ενημερώθηκε από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του σχετικά με μια εκκρεμή δικαστική απόφαση του 2013. Πρόκειται για ποινή στο πλαίσιο της τότε αντιδικίας του για την υπόθεση πατρότητας, ποινή για την οποία χορηγήθηκε αναστολή και πλέον κατά την εισαγγελία ετίθετο ζήτημα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

Η εν λόγω ποινή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, είτε αναστέλλεται επί τριετία, η οποία μάλιστα παρήλθε, άλλως μετατρέπεται σε χρηματική. Πάντως για τον λόγο αυτόν και μόνο ο ίδιος μετέβη στην Εισαγγελία Αθηνών για να λάβει γνώση των στοιχείων της εκκρεμότητας, να διευθετήσει το ζήτημα, ως ορίζει ο νόμος και το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι του.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours