Αγριος τσακωμός των δικηγόρων Φιλιππίδη και Δροσάκη – Αποχώρησε η Εδρα, μπήκε η Αστυνομία

«Σκοτωμός» ανάμεσα στους δικηγόρους Φιλιππίδη και Δροσάκη για ερώτηση του Δημητρακόπουλου προς την καταγγέλλουσα αναφορικά με τα μηνύματα που της έστελνε ο ηθοποιός – Αποχώρησε η Εδρα, εισέβαλε η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη – Απειλεί με μήνυση ο Δημητρακόπουλος τον Σαλούστρο αν δεν ανακαλέσει

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς οι δικηγόροι των δύο πλευρών ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Εδρα και να εισβάλει η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη. Αφορμή στάθηκε η ατάκα του δικηγόρου του ΦιλιππίδηΜιχάλη Δημητρακόπουλου κατά την εξέταση της Ελένης Δροσάκη, περί «ερωτόλογων» που έστελνε ο Φιλιππίδης στην ηθοποιό. Εκεί ήρθε η έκρηξη του δικηγόρου της κυρίας Δροσάκη, Χάρη Σαλούστρου, ο οποίος είπε ότι η άλλη πλευρά διαστρεβλώνει συνεχώς τα γεγονότα, και ήταν «προστυχόλογα» όλα αυτά που έστελνε ο Φιλιππίδης στην καταγγέλλουσα.

Οι δύο δικηγόροι άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, χτυπώντας τα χέρια τους στα έδρανα, με την Εδρα να διακόπτει τη διαδικασία και να αποχωρεί από την αίθουσα. Εκείνη τη στιγμή εισέβαλε η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη και να συνεχιστεί η δίκη. Ο κ. Δημητρακόπουλος σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε ότι αν δεν πάρει πίσω τα λόγια του ο κ. Σαλούστρος θα ζητήσει από το δικαστήριο τη σύλληψή του.

Πηγή:reader.gr