Τι γίνεται όταν στραβώσει το Botoxάκι

Η lifestyle blogger και influencer με βάση της το Σικάγο, Whitney Buha, μίλησε ανοιχτά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram για τους κινδύνους των αισθητικών επεμβάσεων χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον ίδιο της τον εαυτό.

H ταλαιπωρία της ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, όταν ανέβασε ένα ποστ στο Instagram λέγοντας ότι μια συνηθισμένη επίσκεψη για Botox δεν πήγε τόσο καλά όσο νόμιζε.

Η Buha, η οποία διαχειρίζεται το blog “Something Whitty”, ανέφερε τον Μάρτιο ότι η ένεση Botox έγινε σε λάθος σημείο, με αποτέλεσμα το αριστερό της μάτι να γέρνει και το δεξί να είναι πολύ ανοιχτό.

“Είναι τόσο ντροπιαστικό, και πραγματικά δεν θέλω να το δείξω, αλλά όλοι μου στέλνουν” μπορούμε να το δούμε;”. Επειδή πολλοί από εσάς κάνετε Botox και μάλλον δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβεί, δείτε», είπε σε ένα βίντεο πριν τραβήξει τα μαλλιά της πίσω για να αποκαλύψει τη δραματική διαφορά μεγέθους μεταξύ των ματιών της.

Η Buha ανέφερε ότι μετά τη συνηθισμένη επίσκεψή της, παρατήρησε ότι το αριστερό της φρύδι δεν ήταν τόσο ψηλό όσο το δεξί. Επέστρεψε στην κλινική, όπου ο αισθητικός της πρότεινε για να προσθέσει τέσσερις ακόμη μονάδες στο αριστερό φρύδι σε μια προσπάθεια να τις εξισώσει – αλλά συνέβη το αντίθετο.

«Όταν γύρισα σπίτι, συνέβη αυτό», είπε, δείχνοντας το μάτι της.

Έκτοτε, η Buha αναρτά φωτογραφίες από την «πρόοδό» της, ενώ ευχαρίστησε τους followers της για την υποστήριξη. Όπως εξήγησε, ο λόγος που αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της ήταν για να βοηθήσει άλλους που θέλουν να κάνουν Botox.

Πηγή: nz.news.yahoo.com 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours