Γυναίκα πήγε να πεθάνει από δονητή: Υπερθερμάνθηκε και κόντεψε να της κάψει το σπίτι

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media όταν αποκάλυψε πως ο δονητής της παραλίγο να κάψει το σπίτι της.
Η γυναίκα ανέβασε την ιστορία της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, όπου εξήγησε πως είχε χρησιμοποιήσει τον δονητή της πριν μερικές βδομάδες, αλλά είχε ξεχάσει να τον βγάλει από την πρίζα και τον είχε αφήσει στο κρεβάτι κάτω από τα σεντόνια.

«Ξύπνησα με τον δονητή να χτυπάει δίπλα μου, γιατί μέθυσα πολύ χθες βράδυ. Έτσι όπως στριφογύρισα επάνω του πρέπει να πήρε μπροστά. Είναι εντελώς λιωμένος και ολόκληρο το διαμέρισμά μυρίζει σαν καμένο πλαστικό» λέει η γυναίκα.
«Ειλικρινά νομίζω ότι ήμουν μόλις μερικά λεπτά πριν βάλω φωτιά σε όλο το σπίτι, κάτι που είναι πολύ ντροπιαστικό και τρομακτικό συνάμα» συνεχίζει.

«Ηθικό δίδαγμα: Πάντα να βγάζετε τον δονητή σας από τη πρίζα» γράφει η γυναίκα για την περιπέτειά της.

«Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και δεν ανταποκρίνεται με τα στάνταρ ασφαλείας που πρέπει να έχει μια τέτοια συσκευή. Αυτά τα πράγματα θα πρέπει να περνούν από τεστ για να διασφαλίζεται η ασφάλειά τους. Και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στην περίπτωσή σου. Ίσως να μπορέσεις να πάρεις επιστροφή χρημάτων, μιας και λες ότι ήταν ακριβός» σχολίασε κάποιος χρήστης του Reddit, προτείνοντας στην κοπέλα να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών του δονητή.

«Έμαθα το μάθημά μου, όταν ο δονητής μου –στην πρίζα για μέρες– ξαφνικά πήδηξε στον αέρα, βγάζοντας φλόγες. Ευτυχώς που ήμουν σπίτι και στο ίδιο δωμάτιο!» σχολίασε κάποιος άλλος, που φαίνεται να είχε μια ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία με το δικό του ερωτικό παιχνίδι.
«Στις πύλες του Παραδείσου: Εμένα με χτύπησε φορτηγό, εσένα; Εγώ είμαι εδώ από φωτιά δονητή!» έγραψε με χιούμορ ένας άλλος χρήστης.
«Πιστεύω γι’ αυτό η εκκλησία μας λέει ότι ο αυνανισμός είναι αμαρτία, απλά δεν θέλουν να βάλουμε φωτιά στο σπίτι μας και να καούμε» ανέφερε ένας άλλος σχολιαστής για την παραλίγο ερωτική τραγωδία.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours