Βάσια Τριφύλλη: Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα τις καταγγελίες (vid)

Η Βάσια Τριφύλλη για τις καταγγελίες των Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Καλεσμένη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου η Βάσια Τριφύλλη, για να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενοχλήσεις και επιθέσεις.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρεται στις καταγγελίες της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Ελένης Δροσάκη για γνωστό ηθοποιό.

Η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό ποια ήταν η σχέση της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και πώς ήταν η συνεργασία τους με την κ. Τριφύλλη να απαντά: «Εγώ είμαι πιο μεγάλη από τον άνθρωπο που λέμε και δεν έχει τύχει να έχει τέτοια φόρτσα ή να κάνει κάτι σε μένα ή να μου πει κάτι. Ήμασταν φίλοι και δεν πρόλαβα να ακούσω ότι έχει εξελιχθεί σε τέτοιο άτομο. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα, δεν γνώριζα».

Ενώ η κουβέντα εξελισσόταν, η Βάσια Τριφύλλη δεν αισθάνθηκε καλά και ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο.

«Παιδιά με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά, δεν αποφεύγω να απαντήσω. Πάρτε με αργότερα, θέλω να κλείσω συγγνώμη», είπε και φυσικά τόσο η Σίσσυ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες σεβάστηκαν την ηθοποιό.

«Πάρτε την κ. Τριφύλλη μήπως μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Αγχώθηκα τώρα», είπε η παρουσιάστρια.

https://youtu.be/Po-kIkADpqY

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours