Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για το χρόνιο άσθμα που έχει και την περίοδο που νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Το “σέξι ατύχημά” της on stage πριν από 20 χρόνια.

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ ήταν το βράδυ της Παρασκευής (23/04) η Έλλη Κοκκίνου, η οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της, ενώ μίλησε για το χρόνια άσθμα που έχει και τον φόβο να μην κολλήσει κορονοϊό, λόγω της ευάλωτης κατάστασής της.

“Επισήμως, για τα χαρτιά και την υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν μπήκα. Αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό”, δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

“Έχω άσθμα από τριών χρονών και έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει στο νοσοκομείο, ήμουν περίπου δύο εβδομάδες εκεί και ήμουν στην εντατική για τρεις μέρες. Είχα πάθει λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Τρία σε ένα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω και ένα απλό κρύωμα να κολλήσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση μπορεί και κορτιζόνη για να μην νοσηλευτώ. Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, καταλαβαίνεις ότι ένας τέτοιος ιός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου”, περιέγραψε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια μίλησε, ακόμη, για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας πως η καραντίνα την βρήκε μόνη και πως αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε σχέση.

Έλλη Κοκκίνου: Η πιο αμήχανη στιγμή της στη σκηνή

Η Έλλη Κοκκίνου πέρασε και από το εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά, όπου περιέγραψε το πιο αμήχανο περιστατικό που της συνέβη on stage, όταν το 2000 της έπεσε το φόρεμα και δεν φορούσε σουτιέν και μάλιστα μόλις είχε κάνει αισθητική επέμβαση.

“Πριν χρόνια, δεν φορούσα σουτιέν. Φορούσα ένα πολύ ωραίο φόρεμα εξώπλατο που έδενε με κλιψάκι. Καθώς τραγουδούσα “Νύχτα στάσου”- ήταν η μαμά μου από κάτω και κολλητοί μου φίλοι – και είχα τεντωμένο χέρι, είχα κάνει και την αισθητική επέμβαση, ανοίγει το θυλάκι, εγώ με το χέρι ψηλά και πέφτει το φόρεμα από την αριστερή πλευρά. Η μαμά μου να χειροκροτά “μπράβο μπράβο”, εγώ να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί”.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours