Μάρω Κοντού: «Πέρασα πολύ ωραία με τον Κιμούλη και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες» (vid)

Η Μάρω Κοντού εξομολογήθηκε ότι έπεσε από τα σύννεφα, ακούγοντας όλες αυτές τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» βρέθηκε η Μάρω Κοντού, η οποία σχολίασε το «τσουνάμι» καταγγελιών για κακοποίηση και παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ εξομολογήθηκε ότι έπεσε από τα σύννεφα, ακούγοντας όλα αυτά που λέγονται για τον Γιώργο Κιμούλη τις τελευταίες μέρες.

«Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν τέσσερεις γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ» υπογράμμισε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στο οποίο εκείνη ήταν θιασάρχης. «Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε δεξιά όπως μπαίνει ή όπως τον κοιτάει. Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο του ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε σε δουλειά».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.