Στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης το μεσημέρι της Κυριακής, με τις δηλώσεις του να μην περνούν «στα ψιλά».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τις δεκάδες επιτυχίες στο ελληνικό τραγούδι ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις σοκαριστικές καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές, παρενοχλήσεις ακόμα και βιασμούς στον καλλιτεχνικό χώρο, με θύματα γυναίκες και άνδρες.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έvτονη αμηχανία στους παρουσιαστές και όχι άδικα, καθώς ήταν ακριβώς αυτό που δεν έπρεπε να ακουστεί την περίοδο που διανύουμε.

«Bγήκε μία κοπέλα και βγήκανε κι άλλες πολλές… Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουνε πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι, του λες ‘θα πάω στην αστυνομία’. Του λες ‘θα το πω στον μπαμπά μου’. Επειδή θέλεις να μείνεις σ’ αυτή τη δουλειά, δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό με συνέπεια να το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε πώς αντέδρασαν οι παρουσιαστές στο βίvτεο που ακολουθεί:

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours