Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου καταγγέλλει: Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου (vid)

Την προσωπική του εμπειρία για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε πριν από χρόνια από διάσημο σκηνοθέτη αποκάλυψε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου.

Με αφορμή τον ορυμαγδό καταγγελιών, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ηθοποιός κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία για την σεξουαλική παρενόχληση, υποστηρίζοντας ότι σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι του.

«Η δική μου ιστορία πάει λίγα χρόνια πίσω όταν έδωσα πτυχιακές εξετάσεις στη δραματική σχολή. Κάποιος από την επιτροπή, διορισμένος από το κράτος και το υπουργείο Πολιτισμού, ζήτησε το τηλέφωνο μου μετά τις εξετάσεις με το πρόσχημα ενός ρόλου. Πήγα στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για τον ρόλο, αλλά στη συνέχεια άρχισε η κουβέντα να στρέφεται σε άλλου είδους κουβέντες που δεν με ενδιέφεραν καθόλου», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, Γιώργος Παπαπαύλου.

«Κάποια στιγμή, όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάπου αλλού πάει και κάτι άλλο συμβαίνει, έκανε μια κίνηση βίαιη προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου. Φορούσα τότε μια βερμούδα μέχρι το γόνατο και έβαλε το χέρι του από κάτω από το μπατζάκι. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα, χαζογέλασα» πρόσθεσε. «Πάγωσα, δεν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί», τόνισε ο ηθοποιός.

https://youtu.be/6d_elAZ8-iY

About Post Author

+ There are no comments

Add yours