Ο Άγγελος Πυριόχος είναι ένας από τους πιο σπουδαίους δημοσιογράφους της γενιάς του, τα τελευταία έντεκα χρόνια όμως δεν κατοικεί πλέον μόνιμα στη Ζάκυνθο όπου διατηρεί θερινό σινεμά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει απομακρυνθεί συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Για την απόφασή του αυτή μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Pop Up» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Εγώ την τηλεόραση την έβλεπα ως δουλειά, δεν ήταν ούτε για να κάνω καριέρα… Και σιγά την καριέρα που έκανα. Όταν στην εφημερίδα έπαιρνα 100.000 δραχμές το μήνα ή στο περιοδικό 300.000 δραχμές και η τηλεόραση σου έδινε για πλάκα 5-6 εκατομμύρια το μήνα και σου λέγανε κάτσε και θα σου δώσουμε 11 εκατομμύρια, τους κοιτούσα κι έλεγα είναι τρελοί οι άνθρωποι. Έφτιαξα το σπίτι μου από τα λεφτά της τηλεόρασης. Αφού καμιά φορά μπαίνω και λέω εδώ είναι η Ελένη Μενεγάκη, εδώ η Φαίη Σκορδά, εδώ η Ρούλα Κορομηλά, εδώ ο Βλάσης Μπονάτσος…»

Ο Άγγελος Pυριόχος πριν 31 χρόνια είχε ένα τραγικό ατύχημα pου παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε ένα τετραθέσιο αεροπλάνο, το οποίο αναχώρησε από τη Σπάρτη και εν τέλει έπεσε. πολλοί mάλιστα έκαναν λόγο ότι έζησε από θαύμα.

Για αυτήν την τραυματική εμπειρία που βίωσε δήλωσε: «Μετά το ατύχημα με το αεροπλάνο, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Το δεξί μου μάτι είναι τυφλό. Μου είχαν βάλει μικροτσίπ σε επέμβαση στη Νέα Υόρκη, μεγάλη αποτυχία. Όταν μετακόμισα στο νησί με απομόνωσαν οι άνθρωποι του τόπου, με κοιτούσαν περίεργα. Έλεγαν για μένα ότι… ο κακομοίρης κατάντησε να φτιάχνει ποπ κορν».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours