Νίκος Ψαρράς: Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε όσα περιέγραψε η Ζέτα Δούκα (Video)

Ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, για τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο τις τελευταίες ημέρες, αλλά και για τον ρόλο του, στη σειρά «Αγγελική».

«Στεναχωριέμαι αλλά από την άλλη χαίρομαι. Γιατί μετά από αυτή τη μεγάλη παύση που έχουμε από το θέατρο, όταν ξανανοίξουν τα θέατρα θα πάμε σε ένα καλύτερο χώρο. Το πιστεύω».

Απαντώντας σε σχόλια που «συχνά», όπως είπε: «διαβάζει» κι αναφέρονται στο ποιόν του ελληνικού θεάτρου «μα τι γίνεται, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο;».

Ενώ τόνισε κατηγορηματικά: «Όχι. Δεν είναι έτσι. Αυτά που ακούμε τις τελευταίες ημέρες είναι η εξαίρεση του κανόνα. Το ελληνικό θέατρο έχει υπέροχο κόσμο , ανθρώπους διαβασμένους, ασκημένους στην τέχνη τους, δίκαιους». Με όλα αυτά τα γεγονότα έχει γίνει η αρχή. «Εύχομαι αυτή η αρχή να γίνει παντού, σε όλους τους χώρους εργασίας» υπογράμμισε. «Θα πρέπει η βία ό,τι μορφή κι εάν έχει, λεκτική, σωματική, σεξουαλική, να πάψει. Πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς, για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στη δουλειά μας. Όταν είσαι τρομοκρατημένος δεν αποδίδεις. Και δεν αξίζει αυτό σε κανέναν μας. Και πολύ περισσότερο στα παιδιά που μεγαλώνουμε. Τους χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο».

Ενώ συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα, στην πρώτη καταγγελία που έγινε από την Ζέτα Δούκα ήμουν αυτόπτης μάρτυρας… Αν γίνει δίκη θα πω την αλήθεια για όλη την χρονιά για αυτά που έχουν γίνει… Εγώ ήμουν παρών και στην στιγμή με το περιστατικό που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα, αντέδρασε όπως έπρεπε… από εκεί και πέρα ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη που διανύαμε τότε. Είχε εκείνη την χρονιά σκοτωθεί ένα παιδί, εμείς παίζαμε στο κέντρο της Αθήνας… ήταν μία κατάσταση πολύ περίεργη».

Νίκος Ψαρράς το νέο πρόσωπο της σειράς «Αγγελική»

Ο γνωστός ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του «Alpha», «Αγγελική» (από την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου).

Υποδύεται τον Ανδρέα Δημητρίου, το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours