Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε δώσει συνέντευξη, η οποία όμως δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι βυθισμένος στο πένθος, καθώς έφυγε από την ζωή ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος σε ηλικία 65 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί τέσσερις μήνες.

Με αφορμή την τραγική είδηση, η εκπομπή Καλοκαίρι #not δημοσίευσε την τελευταία συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού, η οποία δεν είχε προβληθεί ποτέ.

Ο ίδιος είχε μιλήσει στην Σοφία Μανουσακίδου και είχε αναφερθεί σε πρόταση που δέχτηκε για την σειρά «Άγριες Μέλισσες και είχε αναφέρει ότι «συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή. Είχε γίνει πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”».

Παράλληλα, είχε δηλώσει πως «τα realities είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν. Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση και εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές και αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ».

Επίσης, είχε μιλήσει για την αγάπη που είχε για την ζωγραφική και είχε δηλώσει ότι «ζωγραφίζω με πολλή αγάπη, αλλά δεν έχω κάνει κάποια έκθεση. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία ζωγράφο, αλλά θεωρώ ότι είμαι ένας καλός ζωγράφος. Ως ηθοποιός που ζωγραφίζει θα μπορούσα να κάνω κάποια στιγμή μια έκθεση, να υπάρξει ένα δείγμα της δουλειάς μου».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours