«Νιώθεις άσχημα που δεν είσαι ομοφυλόφιλος» παραδέχτηκε ο ηθοποιός, μιλώντας για τις εμπειρίες του από τις οντισιόν

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε με αφορμή τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του ελληνικού θεάματος.

«Έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις άπειρες. Από τη στιγμή που ήρθε η πρόσκλησή σου για την εκπομπή και είπα ότι θα έρθω σε σένα, φαντάζομαι ότι δε θα κοιμήθηκαν αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Γνωστοί σκηνοθέτες που έλεγες: ‘’Θεέ μου θα βρω δουλειά και θα ανοίξει η καριέρα μου’’’, να σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο… Ο ένας σκηνοθέτης να σου ανοίγει την πόρτα με τη ρόμπα και να σου λέει: ‘’Είμαι γκέι’’ σε οντισιόν Εθνικού Θεάτρου. Δικό μου βίωμα είναι αυτό. Και να μου λέει ‘’Είσαι κι εσύ γκέι; Θες να κάνουμε κάτι;’’. Δεν είναι ότι βρεθήκαμε σε κάποιο μπαρ. Νιώθεις άσχημα που δεν είσαι ομοφυλόφιλος» εξήγησε.

Και πρόσθεσε: «Ο άλλος μου είπε ότι με την αξιοπρέπεια που έχεις, δεν θα κάνεις ποτέ καριέρα και ότι δεν βλέπεις τους ζεν πρεμιέ που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν. Βγάζανε ονόματα που όλοι κάνανε τα πάντα με όλους, κι εσύ έπρεπε να το κάνεις αυτό για να υπάρξεις σε αυτό το κύκλωμα (…) Σε βάζουν σε μια κατάσταση ότι πρέπει να είσαι ομοφυλόφιλος για  να πας μπροστά».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours