8 Τρόποι για να Είστε και να Νιώθετε πιο Γοητευτικές

Ο καθένας μας είναι διαφορετικός, η αλήθεια να λέγετε, αλλά ποια γυναίκα ξυπνάει Κάθε πρωί και λέει στον καθρέπτη της πόσο όμορφη είναι? Κάθε Πρωί? (χμ αν υπάρχει ας μας στέιελι ένα μύνημα να μας πει πως να το κάνουμε κι εμείς παρακαλούμε)!. Εντάξει, πέρα από την πλάκα τώρα, είναι λογικό, κανείς άνθρωπος δε νιώθει πάντα τελειώς γοητευτικός κι αυτό γιατί δε γίνεται πάντα να ξυπνάμε νιώθοντας υπέροχα, λες και το μόνο μας πρόβλημα είναι αν θα πέσει η φρυγανιά στο πάτωμα!

Εμείς καταλαβαίνουμε, και συλλέξαμε 8 μικρούς τρόπους για να κάνουμε ένα boost όλοι μαζί στην αυτοπεποίθησή μας, ακόμη και τις μέρες που δεν ξεκινούν τόσο καλά!

 

1. Φορέστε Κραγιόν!

Αν είστε λιγάκι σαν εμάς και δε φοράτε καθημερινά μακιγιάζ, ειλικρινά ακούστε μας, και φορέστε ένα κραγιόν.Βασικά δε χρειάζεται καν να είναι κραγιόν αρκεί να δώσετε λίγη λάμψη στα χείλη σας και θα σας πάει από το 0 στο 100 σε ένα δευτερόλεπτο.

2. Σωστό Χρώμα

 

Βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στην επιδερμίσα σας τέλειακ αι αναδυκνύει τα χαρακτηριστικά σας. Μπορεί να μην έχετε την όρεξη, αλλά θα έρθει αυτή να σας βρει ύστερα από τη σωστή επιλογή!

3. Δαμάστε τα Μαλλιά σας

Κι εμείς είμαστε υπέρ των ανάλαφρων μαλλιών και αυτών που πέφτουν χυτά στο σώμα μας, αλλά σας παρακαλούμε πάρα πολύ εάν είναι “άλουστα” ή απλά τελείως απεριποίητα μαζέψτε τα σε μία αλογοουρά ή και καλύτερα σε έναν κότσο. Το “δε με νοιάζει” δε μας κάνει ούτε να φαινόμαστε αλλά ούτε να είμαστε και να νιώθουμε καλά.

4. Άρωμα

Χωρίς να είναι ορατό είναι σχεδόν αυτονόητο. Μυρίζουμε όμορφα, άρα μας ανεβαίνει αυτόματα η ψυχολογία και η διάθεσή μας προς εμάς αλλά και προς τους άλλους. Αρκεί να μη φοράμε πολύ και απλά στα βασικά σημεία. Τώρα αν χρησιμοποιείτε άρωμα χωρίς αλκοόλ μπορείτε να βάλετε λίγο πίσω από τα αυτιά και στους καρπούς σας ενώ εα΄ν περιέχει καλό θα ήταν να αποφύγετε την επαφή με το δέρμα. Επίσης μην ξεχνάτε πως το καλοκαίρι η κολόνια δεν κάνει καλό στο ΄δερμα μαςμ οπότε προτιμήστε ένα body spray.

5. Νυχάκια!

Μα και φυσικά είναι σημαντικό. Όταν ήμουν μικρότερη συχνά δάγκωνα τα νύχια μου και τα πετσάκια μου ώσπου είδα τα νύχια από τις υπόλοιπες κοπέλες και αισθάνθηκα άσχημα, όχια γιατί ήταν πιο ωραία, αλλά και γιατί εγώ είχα τόσο όμορφα νύχια που απλά τα έκανα ένα ελλάτωμά μου από επιλογή μου και μόνο. Ναι, νιώθεις υπέροχα όταν έχεις περιποιημένα άκρα και μπορείς να τα βλέπεις έτσι.

6. Κινητό

Αφήστε το κάτω ή στην τσάντα σας. Δεν χρειάζεται να υπάρχει μονίμως στα χέρια σας και να σας “τρώει” τον χρόνο που έχετε και τις ομορφιές τριγύρω σας. Δεν είναι καλό για εσάς και σίγουρα δεν είναι attractive για τους άλλους ανθρώπους έστω και να σας πλησιάσουν.

7. Σταθείτε Σωστά

Στητό κορμί ίσον καλύτερο κορμί και μεφανέστερη αυτοπεποίθηση. Δεν έχουμε να πούμε πολλά σε αυτό, είναι αυτονόητο.

8. Ευγένεια

Να είστε καλοί. Ευγενικοί με τους εαυτούς σας, και ευγενικοί με τους συνανθρώπους. Δυστυχώς ζούμε στην εποχή του τσιτάτου και της ατάκας και η ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Δεν είναι ανάγκη να θεωρείτε πως πρέπει να διαφωνήσετε, ακούστε και γεμίστε απόψεις,κι έτσι μονάχα θα χαρίσετε κι εσείς ιδέες στους άλλους μα και στον εαυτό σας.

 

της Αναστασία Παπαδοπούλου

About Post Author

+ There are no comments

Add yours