2 μήνες μετά τον όγκο στον εγκέφαλο: Χαμογελάει ξανά η Σάνεν Ντόχερτι, η φώτο από τις διακοπές της τα λέει όλα

Τις διακοπές της στην Ιταλία απολαμβάνει η Shannen Doherty. Η Shannen Doherty είναι μια γυναίκα που αν και ταλαιπωρείται με πολύ σοβαρά θέματα υγείας, αποτελεί πρότυπο δύναμης και αισιοδοξίας.

Η 52χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά-πρότυπο των ‘90s «Beverly Hills 90210», παλεύει με τον καρκίνο από το 2015, οπότε και διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους. Το «ταξίδι» της με την ασθένεια, έχει πολλά ups και downs με αποκορύφωμα το 2017 όταν ανακοίνωσε δημόσια πως ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση, το 2020 ότι βρίσκεται στο στάδιο 4 και πριν λίγο καιρό ότι έκανε μετάσταση στον εγκέφαλο.

Η ηθοποιός, εθεάθη χθες να απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλους στο Nerano στην Ιταλία. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε διεθνή μέσα, φορά μαύρο ολόσωμο μαγιό, κόκκινο σορτσάκι, μαύρα γυαλιά ηλίου και καπέλο. Η Doherty φαίνεται να διασκεδάζει με την παρέα αγαπημένων της ανθρώπων πάνω σε σκάφος.

«Στις 12 Ιανουαρίου, έγινε ο πρώτος γύρος ακτινοβολίας», εξήγησε η Ντόχερτι, μαζί με ένα βίντεο στο Instagram όπου λάμβανε ακτινοθεραπεία. “Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβικός και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου”.

Πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η Ντόχερτι δημοσίευσε: «Προσπαθώ ξεκάθαρα να είμαι γενναίος, αλλά είμαι πετρωμένος. Ο φόβος με κυρίευε. Φοβάμαι για όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχώ μήπως αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρεάσει.

«Ανησυχώ ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο όχι πια εγώ», συνέχισε. «Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 αλλά παρουσίασε ύφεση το 2017. Ωστόσο, το 2020 ανακοίνωσε ότι επέστρεψε.

About Post Author