Τα 5 trends που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι!

Μπορεί οι ξαφνικές  μπόρες να μας αποτρέπουν για λίγο αλλά ο ήλιος έρχεται σιγά σιγά, ο Μάιος θα περάσει κι εσείς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες για τις επιλογές ρούχων που βρίσκονται ήδη στα μαγαζιά έτοιμες να τις διεκδικήσετε.

Χαβανέζικο Σχέδιο

Τα πουκάμισα που δένουν μπροστά τύπου crop top ή και τα απλά κοντομάνικα με χαβανέζικα σχέδια κάνουν την επιστροφή τους και είναι στις top επιλογές του φετινού καλοκαιριού.

Καπέλα

Αλλά όχι οποιοδήποτε σχέδιο. Σίγουρα θα έχετε ξεχασμένο σε κάποια ντουλάπα ένα bucket καπέλο από παλιά. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να τα ξανά προτιμήσετε και να τα ξεθάψετε γιατί είναι και πάλι in.

Σύνολα

Τα γλυκά,super cute και κοριτσίστικα σύνολα ρούχων είναι must και φυσικά από τις πιο όμορφες, λουλουδάτες και άνετες επιλογές σας.

Crochet

Όλα τα σχέδια και όλα τα χρώματα σε πλέξη από φορέματα maxi έως τις τσάντες. Πολλές επιλογές για πολλές και διαφορετικές γυναίκες.

Σορτς με ζώνη

Τα υφασμάτινα σορτσάκια που πέφτουν χαλαρά στο σώμα και έχουν τη δική τους ζώνη είναι στη μόδα και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα παραπάνω trends.

 

της Αναστασία Παπαδοπούλου

About Post Author

+ There are no comments

Add yours