Δεν είναι δύσκολο να απογειώσετε το στυλ σας εύκολα και γρήγορα αρκεί να προσθέσετε τα κατάλληλα και πιο extravagant αξεσουάρ που κυκλοφορούν στην αγορά. Ουσιαστικά μιλάμε για τα statement κομμάτια της φετινής σεζόν του καλοκαιριού κι ελπίζουμε να τα ακολουθήσετε για να δείτε πόσο όμορφο μπορεί να κάνει το στυλ σας άμεσα.

Μπαρέτες

Στα μαλλιά όπως μας έχουν δείξει όλες οι fashionistas έως τώρα. Αντί για ρολόι στο χέρι ως ένα «άλλο» κόσμημα προτιμήστε τους καλοκαιρινούς μήνες ένα barrette που θα στολίσει τα μαλλιά σας χωρίς να κάνετε και πάρα πολλή προσπάθεια!

Κοχύλια

Στα μαλλιά, στο λαιμό, στα αυτιά και όπου αλλού θέλετε! Πάνε πια οι εποχές που τα φτιάχναμε μόνες μας με σκοινάκια. Τώρα είναι έτοιμα, γυαλισμένα και μπορούμε να τα αγοράσουμε και να μετατρέψουμε σε πιο boho friendly και καλοκαιρινό το look μας.

Layered Κολιέ

Με πολλά επίπεδα δηλαδή. Φυσικά αυτό το trend δεν είναι κάτι φρέσκο, επικρατούσε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά φέτος είναι ανάμεσα στα top.

Έντονα Γυαλιά Ηλίου

Τα μεγάλα και πολύ έντονα άσπρα ή και άλλων χρωμάτων γυαλιά ηλίου έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την άνοιξη και παραμένουν στην top λίστα των αξεσουάρ του καλοκαιριού. Διαλέξτε ένα πιο edgy κομμάτι για να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σας.

Τσάντα

Δε θα μπορούσε να λείπει μία τσάντα φυσικά από τη λίστα μας. Η τσάντα όμως για φέτος είναι φτιαγμένη από υλικά άμεσα συνδεδεμένα με τη φύση και ό,τι αυτή έχει να μας προσφέρει. Μία πλεκτή bamboo τσάντα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν είστε φαν του είδους και ιδιαίτερα σε γήινα χρώματα που ταιριάζουν με την καλοκαιρινή αύρα.

της Αναστασία Παπαδοπούλου

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours