Πως να φορέσετε την μπαντάνα : 5 τρόποι

Η μπαντάνα έρχεται και φέυγει από τη μόδα ως αξεσουάρ για τα μαλλιά, αλλά γενικά φέτος θα φορεθεί πολύ. Εκτός αυτού βέβαια, τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση στο να μη μας ενδιαφέρει και τόσο το τί θα φορεθεί στα μαλλιά αλλά πως!

Εδώ έχουμε πέντε cute τρόπους για να φορέσετε την μπαντάνα σας, το μαντήλι σας στα μαλλιά και να ξεχωρίσετε.

Χαλαρή Κοτσίδα

Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε χαμηλή χαλαρη κοτσίδα και περάστε την μπαντάνα σας αντί για λαστιχάκι. Ακόμη κι αν η κοτσίδα δεν είναι χαλαρή θα γίνει από τη στιγμή που το ύφασμα είναι χαλαρό. Από την άλλη μπορείτε χρησιμοποιώντας λαστιχάκι να δώσετε στην κοτσίδα περισσότερο όγκο με το να αφήσετε τα μαλλιά στην κορυφή λίγο πιο ανακατωμένα.

Μπαντάνα με Κοτσίδα

Ή αλλιώς από το προηγούμενο στυλ πάρτε την μπαντάνα και πλέξτε την σε κοτσίδα στα μαλλιά σας!

Χαμηλός Κότσος

Πιαστε τα μαλλιά σας σε χαμηλό κότσο και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια περάστε την μπαντάνα γύρω από τον κότσο ή πλέξτε την με αυτόν.

Mermaid Μαλλιά

Αφήστε τα μαλλιά σας σπαστά και μαζέψτε τα σε κότσο αλλά τα μισά από αυτά με τα υπόλοιπα χυτά στα χέρια σας. Ύστερα περάστε την μπαντάνα ακριβώς όπως και πριν επάνω από το λαστιχάκι.

Ψηλός Κότσος

Τέλος, ένα πιο απλό και εύκολο λουκ. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε κότσο ψηλά και αφού τα στερεώσετε τυλίξτε την μπαντάνα γύρω τους αφήνοντας τις άκρες να πετάνε ή σε φιόγκο!

 

της Αναστασίας Παπαδοπούλου

About Post Author

+ There are no comments

Add yours