Ξαφνικός χωρισμός για ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Δεν έμελλε να κρατήσει,παρά μόνο πέντε μήνες,η σχέση δύο γνωστών Ελλήνων ηθοποιών. Το επιβεβαίωσε εκείνη μιλώντας για το χωρισμό τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε η γνωστή ηθοποιός η οποία μίλησε για το τέλος αυτής της σχέσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Γιάννη χωρίσαμε. Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι και είπαμε να παραμείνουμε δύο καλοί φίλοι. Τελικά επικράτησε το φιλικό στοιχείο στη σχέση μας».

Γνωρίζονταν πολλά χρόνια, αφού κινούνται στους ίδιους καλλιτεχνικούς κύκλους, ενώ είχαν συνεργαστεί και τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά “Μαρία η άσχημη”. Παρόλο που ανέκαθεν εκτιμούσαν ο ένας τον άλλον, ήρθαν πιο κοντά μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η φιλική τους σχέση εξελίχθηκε σε κάτι πιο ερωτικό και οι δυο τους αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον. Στην αρχή της σχέσης τους μάλιστα, θέλησαν να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους και γι’ αυτό όταν εμφανίζονταν κάπου μαζί, φρόντιζαν να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Τους πέντε μήνες που έμειναν μαζί έδειχναν να περνούν πολύ καλά και μάλιστα όσοι τους συναναστρέφονταν, πίστευαν πως αυτή η σχέση θα έχει μέλλον. Τελικά όμως, συνέβη το απρόοπτο και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με τη Real.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι για ποιους μιλάμε.

Πηγή:gossip-tv.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours