Νυφικά Παπούτσια 2019: η τάση απαιτεί άνεση

Όλο και περισσότερες ντύνονται νύφες και οι οίκοι μόδας όλο και περισσότερο επιλέγουν να σταθούν στη διαφορετικότητα, ειδικά μιας νύφης, στρέφοντας την προσοχή τους στα παπούτσια που επιλέγει η καθεμία και όχι τόσο στο φόρεμα. Υπάρχει κάποια εκεί έξω που δε θέλει να βάλει ψηλά τακούνια στο γάμο της;Η απάντηση είναι ναι, κι η τάση φέτος θέλει αυτές τις γυναίκες άνετες.

1. Η Loeffler Randall προτείνει μερικά από τα πιο καλόγουστα παπούτσια και τώρα τολμά να μπει και στο χώρο του γάμου. Όπως και οι βασικές συλλογές του, η διαφοροποίηση στα νυφικά παπούτσια είναι μικρή αλλα΄εύκολη να αγαπηθεί. Υπάρχουν λαμέ, φανταχτερά παπούτσια, mules, διάφορα ύψη τακουνιών, και πολλά μεταλλιζέ σανδάλια για τις νεονυμφες. Το κόστος αρχίζει από τα 190 $ και φτάνει έως τα 395$.

2. Αυτό το Μάιο, η Margaux θα προσθέσει νυφικά παπούτσια στο ρεπερτόριό της.Τι να περιμένεις; Την κλασική σιλουέτα της εταιρίας, με τις στρογγυλές λεπτομέρειες αλλά και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά όπως αρχικά ονομάτων κατά παραγγελία και ημερομηνίες γάμου. Κάθε ζευγάρι είναι χειροποίητο, κατασκευάζεται στην Ισπανία και σε 10 με 12 εβδομάδες είναι έτοιμο. Οι τιμές ξεκινούν από 195£.

3. Η BHLDN της Anthropologie έρχεται χέρι με χέρι με τα νυφικά φορέματά της σε πιο οικονομικές τιμές ξεκινώντας από τις 130 £.

4. Στο Asos επίσης θα βρείτε πολλά σχέδια σε πιο οικονομικές τιμές αλλά και άλλα που αν και πιο ακριβά αξίζουν τα λεφτά τους. Το καλό με αυτήν την ιστοσελίδα online αγορών είναι ότι δε χρειάζεται να ψάχνετε ένα ένα τα καταστήματα γιατί σας τα φέρνει όλα κοντά σας με ένα κλικ.

5. Οι ρομαντικές νύφες θα βρουν τα κατάλληλα παπούτσια στην Bella Belle. Αναδεικνύουν τη γυναικεία φύση και  η δαντέλα βρίσκεται στα καλύτερά της. Επίσης κοσμήματα και κορδέλες στολίζουν την επιφάνεια του παπουτσιού. Είναι όλα κατασκευασμένα στο χέρι και τα περισσότερα σε collaboration με εταιρείες υφασμάτων και κατασκευής μόνο από γυναίκες. Οι τιμές ξεκινούν από 189$ και φτάνουν έως τα 389$.

6. Η Kate Spade συνεργάστηκε με την Keds και φέρνει φέτος τα αθλητικά sneakers του γάμου. Δεν κάνουν πίσω σε γκλίτερ, γιόγκους και κοσμήματα και μετατρέπουν το casual σε γαμήλιο.

 

της Αναστασία Παπαδοπούλου

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours