Η Τζεφ Μοντάνα μάρτυρας του Λιγνάδη: «Εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον έβαλα μέσα στο σπίτι μου»

Τη δική της αλήθεια για τον Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να καταθέσει η Τζεφ Μοντάνα στη 19η ανακρίτρια που την κάλεσε ως μάρτυρα για την υπόθεση του ηθοποιού και σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροήν.

Το διάσημο non binary (σ.σ.: μη δυαδικού φύλου) μοντέλο που κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, μετρώντας συμμετοχές στο New York Fashion Week, ρόλους σε ξένες ταινίες και διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες, εμφανίστηκε στο προσκήνιο του σκανδάλου Λιγνάδη ως μάρτυρας. Οπως ισχυρίζεται η ίδια σε δηλώσεις που έκανε στο tl!fe, γνωρίζεται πάνω από 15 χρόνια με τον Λιγνάδη, ανήκει στον στενό του κύκλο και ένιωσε δυσάρεστα όταν πληροφορήθηκε τη σύλληψή του.

«Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι έξω από τον χορό να κρίνεις και να αποδίδεις ευθύνες… Δεν επέλεξα καμία σιωπή… Επέλεξα τη φωνή… Επέλεξα να μιλήσω. Αλλά να μιλήσω εκεί που η φωνή μου θα έχει ουσιαστική αξία» δήλωσε η Τζεφ Μοντάνα επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι την έχει καλέσει η 19η ανακρίτρια για να δώσει κατάθεση. «Για να με κάλεσαν και να θέλουν να ακούσουν την κατάθεσή μου, είναι γιατί θα εξυπηρετήσει και θα βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να κρίνει. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον έβαλα μέσα στο σπίτι μου… Εχει γνωρίσει την οικογένειά μου. Τον γνωρίζω χρόνια, πάνω από δεκαετία» πρόσθεσε. Οπως ανέφερε, γνωρίστηκαν το 2005 και ακόμα και την τελευταία φορά που θυμάται να έκανε Πάσχα με την οικογένειά της στην Ελλάδα, μετά το 2016, ήταν και ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί.

«Ας δώσουμε χώρο και χρόνο στη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να μη βγάλουμε συμπεράσματα γρήγορα. Νομίζω ότι η πορεία μου, ο τρόπος που έχω σταθεί απέναντι στα πράγματα, δείχνει σε ποια πλευρά των καταστάσεων της ιστορίας βρίσκομαι» σχολίασε το μοντέλο.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours