Κριός

Η Πανσέληνος στις 19/12 σε κάνει πιο κοινωνικό και ευχάριστο και είναι σαν να παίρνεις απόφαση να ζήσεις τις γιορτές σου μακριά από τον γέρο-Σκρούτζ. Δηλαδή, είσαι γενναιόδωρος και έτοιμος να δώσεις αγάπη σε όσους είναι κοντά σου. Στις 20/12 το τρίγωνο Ήλιου-Δια σου δίνει μια αίσθηση άγριου ρομαντισμού και το μέλι το γλείφεις απ’ το τσεκούρι. Τουτέστιν στα αισθηματικά εκεί που μαλακώνεις αγριεύεις πάλι. Να τις προσέξεις αυτές σου τις εναλλαγές. Στις 21 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις την εργασιακή θέση που έχει περάσει από τα σαράντα κύματα. Στο κλείσιμό της, η χρονιά σε βάζει να σκεφτείς το Πυθαγόρειο: Τι έκανα, τι δεν έκανα, τι θα μπορούσα να κάνω και δεν το έκανα.

Ταύρος

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου στους Διδύμους στις 19/12 εδραιώνει μια νέα εποχή για τα οικονομικά σου και μπορούμε να βάλουμε τίτλο «το τέλος του πονοκέφαλου», αφού όλα από δω και πέρα θα γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Μην απορήσεις λοιπόν αν πάρεις αύξηση ή αν χτυπήσει το τηλέφωνο και σου προτείνουν μια νέα συνεργασία Στις 20/12 το τρίγωνο Ήλιου και Δία φέρνει με τη σειρά του και αυτό επιπλέον εύνοια στο πορτοφόλι σου. Και ενώ είναι μια εποχή με αυξημένα έξοδα, εσύ είσαι καλύτερα από ποτέ ή θα είσαι σύντομα στα καλύτερά σου. Κάνε λοιπόν την τύχη σου να δουλέψει, που σημαίνει: μην αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Στις 21/12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ανοιχτό και δεκτικό στο καινούργιο. Μην περιμένεις στα αισθηματικά όμως να σκάσουν ευκαιρίες ουρανοκατέβατα. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία έλεγε ο ποιητής. Τα άστρα πάλι σου λένε ότι θέλει τσαγανό για να πας παραπέρα και να είσαι διατεθειμένος να κάνεις το πρώτο βήμα στη σωστή κατεύθυνση, αν θες να δεις αλλαγή.

Δίδυμος 

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σου σε κάνει να μοιάζεις με το λαμπερό αστέρι, αυτό που οδηγεί τους άλλους. Ναι! Μοιάζεις με το στολίδι του ζωδιακού και ξεχωρίζεις, κάνεις αίσθηση, βάζεις στην πρίζα και το καλό σου χιούμορ και χορεύεις πάλι τη χορογραφία της γοητείας. Είναι σαν να πατάς φρένο στην περίοδο της εσωστρέφειας του κλεισίματος και του αδιόρατου εσωτερικού πένθους. Τουτέστιν, γίνεσαι πάλι ο Δίδυμος που όλοι αγαπήσαμε. Στις 20/12 το τρίγωνο Ήλιου Δια σου φέρνει τύχη και είναι η στιγμή να προωθήσεις σχέδια και δράσεις που τις καθυστερούσες. Στις 21/12 ο ήλιος στον Αιγόκερω βελτιώνει και τα οικονομικά σου και αισθηματικά δεν χρειάζεται παρά να τεντώσεις το χέρι σου και να ζητήσεις αυτό που θέλεις.

Καρκίνος

Η τελευταία πανσέληνος της χρονιάς στις 19/12 στους Διδύμους είναι σαν να σου λέει ότι πρέπει να συνδεθείς με τις βασικές σου ανάγκες, να θυμηθείς τι σου δίνει χαρά, να πας καταπάνω σε όσα χρειάζεσαι να αφιερώσεις χρόνο επιτέλους για τον εαυτό σου, που μοιάζει να τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Στις 20/12 το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου φέρνει εύνοια και στα οικονομικά, οπότε είναι μια πολύ τυχερή μέρα για να προωθήσεις σχέδια και σενάρια που δούλευες καιρό στο κεφάλι σου και τα άφηνες συνέχεια για αύριο από φόβο μην αποτύχεις. Στις 21/12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και είναι σαν να σας δίνει μια ανάσα. Ελάτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Δώστε και πάρτε αγάπη, αυτή είναι η στιγμή και τα άστρα είναι σαν να σου κλείνουν συνωμοτικά το μάτι και να σου εύχονται πράγματι καλές γιορτές.

Λέων

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου στις 19/12 στον Δίδυμο είναι σαν να σε φορτίζει. Και εκεί που ένιωθες ότι δεν είχες ενέργεια για τίποτα, νιώθεις ότι έχεις ενέργεια για τα πάντα και είσαι έτοιμος να στύψεις το μυαλό σου και να κατεβάσεις όλες τις καλές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τη δουλειά σου. Ναι, είσαι έτοιμος να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να δεις τα πράγματα να προχωράνε. Εύγε. Μοιάζει σαν να βρίσκεις το παλιό σου κέφι και τον καλό ρυθμό σου στα πράγματα. Στις 21/12 το τρίγωνο Ήλιου-Δια φέρνει τύχη και στα αισθηματικά και μην απορήσεις αν η χρονιά σου κρύβει την έκπληξη της για το τέλος. Μια καινούργια γνωριμία μαγειρεύεται. Για αυτό να’ σαι ανοιχτή σε καλέσματα και κοινωνικές επαφές γιατί δεν ξέρεις από που θα έρθει. Αν είσαι σε σχέση, θα’ ναι σαν να βρίσκετε πάλι το μαγικό κάτι που σας συνδέει με τη μαγεία της σχέσης σας. Ναι, φίλε Λέοντα, μπορούμε να κάνουμε λόγο για γλυκόπιοτες γιορτές.

Παρθένος 

Μια πολύ καλή εβδομάδα για να κάνεις τις επαφές σου και να κερδίσεις τους στόχους της χρονιάς, για τους οποίους είχες παλέψει. Είναι σαν μια αναπάντεχη περίοδος θερισμού. Σαν οι σπόροι να έπιασαν τόπο. Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς σου κάνει ένα γενναίο «μπουστάρισμα» στα επαγγελματικά και το τρίγωνο Ήλιου -Δια φέρνει νέα εποχή άνθισης και στα οικονομικά σου. Οπότε, η βδομάδα αυτή είναι καθοριστική και βάζει τα θεμέλια για μια νέα χρονιά ευκαιριών. Στις 21/12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και γίνεσαι περισσότερο εκδηλωτικός με όσους αγαπάς. Ω ναι, είναι ιδανικό το διάστημα να δώσεις και να πάρεις αγάπη, για αυτό μην φοβάσαι να διακινδυνεύσεις όπως έλεγε και ο Πασκάλ Μπρυκνέρ: αν δεν διακινδυνεύσεις να πονέσεις δεν μπορείς να αγαπήσεις. Μην ζεις μέσα από το φόβο και διεκδίκησε αυτά που θες με τρόπο δυναμικό.

Ζυγός

Μια πολύ καλή εβδομάδα να δεις τα πράγματα που είχαν κολλήσει-βαλτώσει να προχωράνε και μάλιστα με τρόπο απροσδόκητο. Σαν ο χρόνος στο κλείσιμό του να θέλει να σου αφήσει μια γλυκιά αίσθηση. Πάρε λοιπόν μια ανάσα και δώσε στον εαυτό σου χρόνο και αγάπη για να κάνεις περισσότερα απ’ όσα σε ευχαριστούν. Τα πράγματα, όσο δεν έχεις στραμμένη την προσοχή σου εκεί, θα κυλάνε αβίαστα με εύνοια σχεδόν από μόνα τους. Σαν να έχεις κάνει τόσο καιρό τη διεργασία που χρειάζεται και είναι η στιγμή να εισπράξεις τα κέρδη απ’ τον κόπο σου. Το τρίγωνο Ηλίου–Δια στις 20/12 φέρνει τύχη και στα αισθηματικά. Μια καινούργια γνωριμία ίσως είναι στον δρόμο σου. Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω από τις 21/12 οι γιορτές έχουν μια χαλαρή και αγαπησιάρικη επίστρωση και εσύ, μετά από καιρό, χαλαρώνεις και απολαμβάνεις όλες τις φροντίδες των άλλων. Ιδανικό διάστημα για να αποκατασταθούν σχέσεις που είχαν ένταση. Να δώσεις και να πάρεις αγάπη.

Σκορπιός 

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 19/12, η τελευταία της χρονιάς, σου φέρνει μεγάλη εύνοια και σε συνδέει με τον καλό Σκορπιό που κρύβεις μέσα σου, που του αρέσει η ομαδική εργασία, που δέχεται και κάποιος δίπλα του να έχει καλές ιδέες. Μέσα απ’ αυτό το θετικό κλίμα συνεργασίας μόνο ωραία πράγματα μπορούν να συμβούν. Το τρίγωνο Ήλιου- Διά στις 20/12 φέρνει τύχη και είναι σαν να παίρνουν μια γενναία ανάσα και τα οικονομικά σου. Στις 21/12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια εποχή μεγαλύτερη εξωστρέφειας. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι μπορεί να περάσεις τη μέρα σου σ΄ ένα spa, σε κάθε περίπτωση είσαι έτοιμός να ζήσεις τις απολαύσεις της ζωής γιατί όχι στο πλευρό ενός νέου έρωτα. Ναι, ο χρόνος στο κλείσιμό του κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για κλείσιμο και ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους με ένα τρόπο σχεδόν νομοτελειακό. Η εβδομάδα αυτή έχει δικαιοσύνη και επειδή πάσχισες πολύ για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, ήρθε η στιγμή να λάβεις τα δώρα σου και με το παραπάνω. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 20/12 σου δίνει τεράστια ώθηση και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και στα οικονομικά σου. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε βοηθά να πας παραπέρα και αισθηματικά να τελειώνεις με ό,τι δεν προχωράει και να κάνεις μια ολοκαίνουργια αρχή. Οι γιορτές σε βρίσκουν ορεξάτο και με διάθεση να το ρίξεις έξω και να περάσεις επιτέλους καλά χωρίς σκοτούρες.

Αιγόκερως

Η τελευταία πανσέληνος του χρόνου στις 19/12 σε βάζει να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και είναι σαν να σου υπογραμμίζει τις βασικές σου ανάγκες και τι είναι αυτό που πραγματικά έχει προτεραιότητα. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί το παρασκήνιο και σε βοηθά να προωθήσεις τις ιδέες σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από το τραπέζι, αλλά παίζοντας πάντα το παιχνίδι καθαρά. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου από τις 21/12 είναι σαν να σου δίνει φτερά. Σε κάνει πιο τολμηρή εκεί που παίζεται το συναισθηματικό παιχνίδι. Είσαι πιο εξωστρεφής, πιο κοινωνική και έτοιμη να αδράξεις κάθε ευκαιρία και πρόκληση. Οι γιορτές έχουν μια αγαπησιάρικη επίστρωση και επιτέλους δηλώνεις συναισθήματα και ανάγκες.

Υδροχόος 

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου σου λέει κράτα το ουσιώδες και πέτα ό,τι σε κρατά πίσω και δέσμιο του χθες. Μπορεί μια σχέση να τελειώσει και μια να ξεκινήσει εντελώς απροσδόκητα. Στις 21/12 το τρίγωνο Ήλιου–Δία φέρνει κοντά σου πρόσωπα-κλειδιά που χρειάζεσαι και η τύχη είναι με το μέρος σου. Στις 21-12 η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε κάνει πιο εξωστρεφή και συνδέεσαι με τον Υδροχόο που όλα τα άλλα ζώδια αγαπήσανε. Έχεις πάλι όρεξη για εξόδους νέες γνωριμίες, ταξίδια και δεν είναι καθόλου περίεργο αν ξεκινήσει ένας νέος μεγάλος έρωτας και ο χρόνος να κλείσει με τρόπο θεαματικό.

Ιχθύες 

Καλή εβδομάδα για να κάνεις το επόμενο βήμα σε ό,τι σχεδίαζες στο μυαλό σου τόσο καιρό. Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε κάνει πιο διεκδικητικό και δεν φοβάσαι να εκφράσεις την άποψή σου. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 20/12 φέρνει την τύχη πιο κοντά και αν τώρα ρισκάρεις θα είναι μόνο για κάλο. Μην φοβάσαι να πας εκεί που παίζονται τα πραγματικά αισθήματα. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω στις 21-12 σηματοδοτεί μια περίοδο με πολλά ταξίδια, επαφές, μυστικές συμφωνίες και ίσως και μια μυστική σχέση. Μοιάζει σαν να ξύπνησες από λήθαργο και διεκδικείς όλα εκείνα που έχεις ανάγκη. Οι γιορτές έχουν θα αφήσουν μια απαλή και γλυκιά αίσθηση και είναι σαν να βάζεις θερμάστρα στην καρδία σου.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours