Στη νότια Γαλλία περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα με τις κόρες τους Σάσα και Μαλία. Αφού επισκέφτηκαν την ιστορική περιοχή του Αβινιόν, οι κόρες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ γιόρτασαν την Ημέρα του Πατέρα σε πολυτελές εστιατόριο μαζί με τον μπαμπά τους, τη μητέρα τους αλλά και καλούς τους φίλους.

Το εστιατόριο είναι βραβευμένο με αστέρι Michelin και κοστίζει 95 ευρώ το άτομο. Είναι μέρος πεντάστερου ξενοδοχείου δίπλα στο 14ου αιώνα Παλέ ντε Παπέ. Ζήτησαν ιδιωτικό χώρο για το δείπνο τους και έφθασαν κάζουαλ ντυμένοι. Οι κόρες του πρώην προέδρου εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους.

Η οικογένεια πληρώνει μόνη της για τις διακοπές της. Έχει επιλέξει ένα ξενοδοχείο όπου η διαμονή κοστίζει 62.000 δολάρια η εβδομάδα. Βέβαια, δεν τους λείπουν και τα χρήματα, καθώς με κάθε εμφάνισή της η Μισέλ με την έκδοση της αυτοβιογραφίας της κερδίζει έως και 400.000 δολάρια. Επίσης, ο Μπαράκ Ομπάμα βγάζει 200.000 δολάρια τον χρόνο ως προεδρική σύνταξη ενώ δικαιούται ακόμη προστασία από τις Μυστικές Υπηρεσίες. Επιπλέον, το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνία με το Netflix για μία παραγωγή, για την οποία δεν είναι γνωστό πόσο θα αμειφθούν.

Vidéo : Après moins d’une heure de visite dans le Palais des Papes, Barack Obama se rend en face au restaurant étoilé la Mirande @ParisMatch pic.twitter.com/aLqv4P5miS

— Pauline Lallement (@pau_lallement) June 16, 2019

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours