Δωροθέα Μερκούρη: Έξαλλη η πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου

Έξαλλη έγινε η αγαπημένη Δωροθέα Μερκούρη, που στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Μάκη Παντζόπουλου. Η ηθοποιός αντίκρισε σοκαριστικές εικόνες στην παραλία όπου πήγε να κάνει τη βουτιά της και ξέσπασε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι συνέβη και έγινε έξαλλη η Δορωθέα Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, βρήκε πολλά σκουπίδια στην παραλία με αποτέλεσμα να εξοργιστεί. Τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό της τα σκουπίδια που είχαν πετάξει με σκοπό να δείξει την κατάσταση που επικρατεί.

«Εκεί που κολυμπάω η γόπα σου το καλαμάκι σου από τον λαττε σου και πολλά αηδιαστικά σου αποτυπώματα. Βοήθησε τον πλανήτη από τους εγκληματίες», έγραψε και στα σχόλια οι διαδικτυακοί της φίλοι πήραν φωτιά.

Συντετριμμένη η Δωροθέα Μερκούρη – Η ανάρτησή της

Πέρα από την Ελλάδα η πύρινη λαίλαπα καίει κι άλλες χώρες ταυτόχρονα σε αυτό τον πλανήτη και μία από αυτές είναι η Ιταλία, το μέρος που μεγάλωσε η Δωροθέα Μερκούρη.

Συγκεκριμένα πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από φωτιές που μαίνονται στην Κάτω Ιταλία, ενώ η Καλαβρία και η Σικελία ζήτησαν από την κυβέρνηση Ντράγκι να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι εισαγγελίες προσπαθούν να εντοπίσουν εμπρηστές.

Οι αρχές στην Καλαβρία και τη Σικελία, εκτιμούν πως η κήρυξη των περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι αναγκαία ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν οι τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις δεκάδες πυρκαγιές που ξέσπασαν στις δυο αυτές περιοχές.

Αυτά συμβαίνουν λοιπόν στην Ιταλία κι έχουν συγκλονίσει την πρώην σύντροφο του Ματέο Παντζόπουλου η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για το συμβάν.

 Δωροθέα Μερκούρη instagram

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours