Άσχημα τα νέα για τον Κώστα Σπυρόπουλο (vid)

Κώστας Σπυρόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός, ενώ θετική στο ιό βρέθηκε και η Χριστίνα Πολίτη.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός αντιμετώπισε καταγγελίες από την Χριστίνα Σαμπανίκου. Αμέσως βέβαια απάντησε μέσω του δικηγόρου του σε όλες αυτές τις καταγγελίες εναντίον του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Κώστας Σπυρόπουλος διαγνώστηκε με κορονοϊό και εμφάνισε πυρετό και έντονα συμπτώματα. Αντιμετώπισε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε με πνευμονία και κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Μάλιστα, θετική στον κορονοϊό είναι και η σύντροφός του Χριστίνα Πολίτη, που παραμένει σπίτι με ήπια συμπτώματα.

Με κορωνοϊό ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Ο δημοσιογράφος είπε τα εξής: «Να σας δώσω μία είδηση για έναν ηθοποιό, ο οποίος έχει κορονοϊό και είναι στο νοσοκομείο, έχουμε πάρει άδεια για να το πούμε. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Ξεκίνησαν τα συμπτώματα πριν από μερικές μέρες, είχε πυρετό, έπεσε το οξυγόνο στο αίμα και έκανε πνευμονία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Και η σύντροφός του, η Χριστίνα Πολίτη, έχει κολλήσει και εκείνη κορονοϊό, αλλά είναι ασυμπτωματική». Ο δημοσιογράφος είπε ότι έχει μάθει και ποιος τους κόλλησε, χωρίς φυσικά να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής αυτή την πληροφορία.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης με πολλές σημαντικές στιγμές στην καριέρα του, αλλά και στην προσωπική του ζωή.Μπήκε στον χώρο του θεάματος όταν ήταν δέκα ετών. Ξεκίνησε με παιδικές διαφημίσεις και συνέχισε με παιδικό θέατρο. Τελειώνοντας το Γυμνάσιο ο Κώστας Σπυρόπουλος έδωσε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο και πέρασε στη σχολή Ηλεκτρονικών – Φυσικών. Μετά από δύο χρόνια φοίτησης, αποφάσισε να μπει με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αποφοιτά από τη σχολή αριστούχος και με καλές περγαμηνές για λαμπρή καριέρα στο λεγόμενο ποιοτικό θέατρο. Η μοίρα τον έφερε στην οντισιόν που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το έργο «Forty carats»και τον επέλεξε ως παρτενέρ της στη σκηνή.

Από το 1987 μέχρι και το 1996 που έφυγε η «Εθνική Σταρ» από τη ζωή, ήταν ζευγάρι. Υπήρξε ζευγάρι με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Παντρεύτηκε με την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου, όμως χώρισαν το 2011. Ο Κώστας Σπυρόπουλος από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι σύντροφος της δημοσιογράφου και κοσμικογράφου Χριστίνας Πολίτη. Έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές της τηλεόρασης όπως «¨Η Λάμψη», Και εύθυμη και χήρα», «Σαν τον σκύλο με τη γάτα», «Στο κόκκινο δωμάτιο», «Οδός Παραδείσου 7», «Ταμάμ», «Safe S3x», «Η ώρα η καλή» κτλ.

Δείτε το βίντεο

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours