Τα είδαμε, τα θαυμάσαμε πριν λίγο καιρό, διαλέξαμε τα καλύτερα και είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τα στυλ μαλλιών που θα κάνουν θραύση αυτό το καλοκαίρι. Εμπνευσμένοι από τα Όσκαρ 2019, επηρεασμένοι από όλες τις διάσημες κυρίες που έκαναν την εμφάνισή τους με άψογα χτενίσματα, πλησιάζουμε σήμερα λίγο πιο κοντά στα standards ενός καθημερινού look με τα ίδια στοιχεία.

1. Blunt Bob

Το κλασσικό bob επιστρέφει με κοψίματα ακριβώς κάτω από την περιοχή των αφτιών  όπως το είδαμε στην Irina Shayk και την Emilia Clarke. Για ένα πιο βραδινό look προσθέστε ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια και ήρεμο μακιγιάζ δίνοντας έμφαση σε πιο έντονα φρύδια.

2. Mid Silk Ponytail

Ένα πιο εκλεπτυσμένο στυλ αλογοουράς έφεραν στο κόκκινο χαλί οι Κacey Musgraves  και Angela Bassett, χωρίζοντας την extra λαμπερή και προσεγμένη κοτσίδα τους στη μέση και χαμηλά. Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα προτιμήστε να δέσετε γύρω της μία τούφα από τα δικά σας μαλλιά και να τη στερεώσετε με ένα τσιμπιδάκι.

3. Messy Updo

Είναι ακριβώς ό,τι λέει, και το προτίμησαν οι Laura Harrier και  SZA φέρνοντάς το look σε αντίθεση με τις μακριές τουαλέτες τους. Για να καταφέρετε το στυλ χρησιμοποιήστε ένα salt spray για μπούκλες από αλάτι, τσιμπιδάκια για να πιάσετε τα μαλλιά σας άκομψα σε ένα bun και αφήστε αφέλειες να πέφτουν στα πλάγια από τον κότσο.

4. Braided Updo

Ό,τι είπαμε από πάνω αλλά με μία ελάχιστη διαφορά. Θα πρέπει να έχετε κάνει τα μαλλιά σας πλεξουδάκια όπως η Amandla Stenberg ή απλά να κάνετε ένα «στέμμα» ή κορδέλα με τα πλεγμένα σας μαλλιά όπως η  Kiki Layne για ένα όχι τόσο edgy look.

5. Hollywood Style

Το παλιό καλό στυλ του Χόλυγουντ και όλων το σταρ της εποχής προτίμησαν οι Lucy Boynton και   Jennifer Lopez χωρίζοντας τα μαλλιά τους έντονα στο πλάι και αφήνοντας τα υπόλοιπα να τελειώνουν με ένα ελαφρό curl στις άκρες τους.

 

της  Αναστασία Παπαδοπούλου

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours