«Υποδυόμουν τον νεκρό αδερφό μου για 10 χρόνια»: To oικογενειακό δράμα του Γιώργου Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε όταν ήταν μικρός και για τις πολλές και διαφορετικές δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του.

«Δουλεύω από δώδεκα ετών. Ήταν πολύ φτωχή η οικογένειά μου και ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς. Είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, σε εργοστάσιο και σε περίπτερο. Ήθελα να σπουδάσω κοινωνιολογία στο Παρίσι και μια οικογένεια ήθελε να με στείλει, αλλά δεν μπόρεσα να πάω, έπρεπε να μείνω για να συντηρήσω το σπίτι, εγώ και ο αδελφός μου ουσιαστικά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

«Υποδυόμουν για 10 χρόνια τον νεκρό αδερφό μου»

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΑΝΤ1 με αφορμή την δολοφονία του μέλους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος ήταν δεμένος με την αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο Down, είχε αποκαλύψει ότι λόγω του ότι και δική του αδερφή ήταν πάσχουσα από το ίδιο σύνδρομο και είχε μόνον εκείνον στην ζωή της, της απέκρυπτε τον θάνατο του αδερφού τους για να την προστατέψει από σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα. Έτσι, για 10 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν τον νεκρό αδερφό τους.

«Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης παλιότερα σε συνέντευξή του.

About Post Author