Το ζευγάρι που άφησε μισθό 25.000 στην Βρετανία για να μετακομίσει στην Κρήτη

Ήταν Αύγουστος του 2018, όταν ένα ζευγάρι από τη Βρετανία μαγέυτηκε από το Ρέθυμνο και αποφάσισαν να μετακομίσουν στη Μεγαλόνησο. Παράτησαν τις δουλειές τους και εγκαταστάθηκαν στο Χουμέρι, ένα ημιορεινό χωριό σε υψόμετρο 240 μέτρα, με περίπου 230 κατοίκους.

https://www.instagram.com/p/B9WlPC2nx5L/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Ματ (34 ετών) και η Στεφ (30 ετών) Τροτ είχαν μια επιχείρηση φροντίδας σκύλων στην χώρα τους κι έβγαζαν ετησίως 23.000 ευρώ. Είχαν βάλει, όμως, απο νωρίς στόχο για τη συνταξιοδότησή τους. Ονειρεύονταν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι, επειδή έμεναν στο σπίτι των γονιών του Στεφ. Ήταν, όμως, λίγοι ανυπόμονοι, καθώς για τη σύνταξή τους μεσολαβούν άλλες τρεις δεκαετίες.

https://www.instagram.com/p/B9JKj76n9Bg/?utm_source=ig_web_copy_link

Έτσι πήραν τη μεγάλη απόφαση και έφυγαν για την Κρήτη, όπου πάντα ονειρεύονταν να ζήσουν μετά τη σύνταξη. Ξόδεψαν σχεδόν 60.000 ευρώ για να αγοράσουν ένα μικρό σπίτι στο Χουμέρι και λένε ότι «ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραν ποτέ στη ζωή τους». Δουλεύουν μόνο τα καλοκαίρια και πια ο νέος τρόπος ζωής τους απαιτεί κάτι παραπάνω από 5.500 ευρώ για να τα βγάλουν πέρα.

https://www.instagram.com/p/B8MlCLmneg0/?utm_source=ig_web_copy_link

«Προσπαθούμε να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον και να επιστρέψουμε στη φύση όσο μας επιτρέπεται. Η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να είναι στόχος μας» δήλωσε στη βρετανική Metro o Στεφ αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά ακτιβισμού και οικολογίας που αποκολουθούν στο νησί μέχρι σήμερα. Έχουν στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα και να στειρώσουν τις γάτες της περιοχής.

https://www.instagram.com/p/B5ASk8wAeTh/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:e-daily.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours