Το επεισόδιο με την drag queen στο Hotel Ερμού και η αντίδραση από την Άννα Βίσση

Έντονη αντίδραση από την Άννα Βίσση μετά την καταγγελία ότι το Hotel Ερμού απαγόρευσε την είσοδο στη γνωστή drag queen ΔουKissa λόγω της εμφάνισής της.

Το Hotel Ερμού φέρεται ότι απαγόρευσε την είσοδο στην drag queen ΔουKissa λόγω της εμφάνισής της. Μετά την καταγγελία, η Άννα Βίσση αντέδρασε έντονα.

Η ΔουKissa βρέθηκε στο μαγαζί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (16/4 ). Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στα social media, οι άνθρωποι στην πόρτα δεν της επέτρεψαν την είσοδο λόγω της (drag) εμφάνισής της.

Ποια η καταγγελία

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση.

Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων».

Η απάντηση από την Άννα Βίσση

Δύο ημέρες μετά, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Άννα Βίσση αντέδρασε στο περιστατικό με την drag queen ΔουKissa.

«Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hoter Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά», έγραψε η Άννα Βίσση.

Αννα Βίσση Hotel ερμού drag queen doukissa