Τα kitten heels με την αγκράφα είναι τα παραμυθένια παπούτσια που όλες χρειαζόμαστε

Πειράζει που όταν ήμουν μικρό κορίτσι και έβλεπα την Σταχτοπούτα ήθελα περισσότερο να αποκτήσω τα γοβάκια της παρά τον πρίγκιπα; Μάλλον είχα βρει από τότε την κλίση μου και θεωρώ δεν είμαι η μόνη. Τα ψηλοτάκουνα είναι σίγουρα η αδυναμία μιας γυναίκας όσο κι αν το κρύβει και δηλώνει ότι βάζει πάνω απ’ όλα την άνεση. Και πόσο μάλλον όταν τα γοβάκια είναι αστραφτερά και στολισμένα με την χαρακτηριστική αγκράφα. Μάλλον κάθε κορίτσι ονειρεύεται να ζήσει το δικό της παραμύθι που μπορεί να μην περιλαμβάνει έναν πρίγκιπα αλλά σίγουρα ένα ζευγάρι γοβάκια.

@leonniehanne/instagram

@yournextshoes

Amina Muaddi και Manolo Blanik έχουν επενδύσει στην όχι και τόσο νέα τάση στα γοβάκια. Το trend υπήρχε ήδη από πολύ παλιά… ανοίξτε ένα παραμύθι και θα το διαπιστώσετε. Αλλά σήμερα πιο πολύ από ποτέ και ύστερα από μια περίοδο Covid-ξηρασίας χρειαζόμασταν την λάμψη στα πόδια μας.

Μπορεί τα φλατ να είναι ξεκούραστα και στιλάτα ναι, αλλά τα ψηλοτάκουνα λαμπερά γοβάκια είναι παραμυθένια και το must-have κάθε ντουλάπας. Ίσως τα πρώτα να κερδίζουν την καθημερινή μάχη αλλά τα τελευταία κλέβουν καρδιές.

@violeta_mangrinyan/instagram
@whowhatwear
@ninasandbech/instagram

Πηγή:instyle.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours