Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Χαιρετούσα τους φίλους μου και τους έλεγα ότι σήμερα – αύριο μάλλον πεθαίνω»

Η Μαρία Αντουλινάκη, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό».

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία υποδύεται την «Αγορίτσα» στη δημοφιλή σειρά του Ant1, μίλησε στους παρουσιαστές για τις κρίσεις πανικού, που αντιμετώπιζε πριν από χρόνια.

Μαρία Αντουλινάκη: Η αποκάλυψη για τις κρίσεις πανικού

«Με τον χαμό του μπαμπά ήρθε η κατάθλιψη. Ήμουν στις Μάγισσες της Σμύρνης στο Παλλάς, ήμουν καλά σε εισαγωγικά και εκεί μου έσκασε αυτό. Άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Είχα την Μαρία Καβογιάννη δίπλα μου που μου έλεγε ”μάλλον έχεις αυτό, μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι”. Μόλις τελείωσαν οι παραστάσεις έκανα αυτό που έπρεπε. Θυμάμαι και την Σμαράγδα Καρύδη να μου λέει ”κοίταξε, αυτό που παθαίνεις δεν είναι κάτι φυσιολογικό, πρέπει να το διαχειριστείς αλλιώς”…», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Αισθανόμουν ότι θέλω να φύγω από τον χώρο, ότι πεθαίνω, ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα μάλλον πεθαίνω. Μετά πήγαινα και χαιρετούσα τους φίλους μου, τους έλεγα ότι εγώ σήμερα αύριο μάλλον πεθαίνω. Πήγα στον γιατρό, έκανα όλες τις εξετάσεις και αφού έκανα όλο το τσεκ απ και δεν είχα τίποτα παθολογικό, εκεί μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να πάρεις…» κατέληξε.

Δύο από τα πολύ γνωστά ονόματά του χώρου που κατηγορούνται για εγκληματικές πράξεις και συγκεκριμένα για βιασμό, είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για τις υποθέσεις των δύο αυτών προφυλακιστέων ηθοποιών μίλησε η τηλεοπτική Αγορίτσα στην εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψε πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί τους.

«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιο σοβαρή για μένα, λόγω των ανήλικων. Είναι λιγάκι διαστροφικό όλο αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το ανεχτώ με τίποτα. Όχι πως του Πέτρου δεν είναι μεμπτό. Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα της δίκης αλλά μέσα μου, αυτούς τους ανθρώπους τους έχω καταδικάσει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστώ με τον Λιγνάδη, ούτε επρόκειτο ποτέ να συνεργαστώ γιατί έτσι κι αλλιώς κινούταν σε έναν άλλον κύκλο και αυτός και εγώ, δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Ήταν στο Εθνικό, άλλες παρέες, δεν ήμουν στον κύκλο του, δεν είχε τύχει ποτέ ούτε να συναντηθούμε

Με τον Πέτρο είχαμε συνεργαστεί… Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν όμως. Ακόμα και αν αθωωθεί, δεν θέλω. Ο Πέτρος και στις δουλειές του δεν δεχόταν το όχι».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours