Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου: Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι

«Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ;»

Συγκλονίζει η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου που βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι της.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος» ανέφερε μεταξύ άλλων αναφορικά με την διαχείριση της κατάστασης που περνάμε, από την κυβέρνηση.

Παραμένει καθηλωμένη
Η ίδια λοιπόν μίλησε και για την υγεία της με τα λόγια της να συγκλονίζουν καθώς είναι σε δύσκολη κατάσταση. Μάλιστα όπως ανέφερε κάνει φυσικοθεραπείες, ωστόσο της είναι δύσκολο να σηκωθεί από το κρεβάτι.

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου [..] δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Έκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου. Δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Έκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται». Όσο για τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας εξαιτίας του ιού είπε στο περιοδικό «Secret»:

 «Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ο,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours