Σάρον Όσμπορν: Από 104 κιλά που ζύγιζε έχει φτάσει 45!

Η Σάρον Όσμπορν σόκαρε τους τηλεθεατές όταν εμφανίστηκε σε συνέντευξη και έδειχνε αρρωστημένα… αδυνατισμένη.

Η 70χρονη ήταν σχεδόν αγνώριστη στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored του Talk TV όπου εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Όζι, και τα παιδιά της Κέλι και Τζακ.

Ozzy_Family

Στο πρόσωπό της αποτυπώνεται η δραματική απώλεια βάρους ενώ εκείνη παραδέχτηκε: «Δεν ήθελα να γίνω τόσο αδύνατη».

Τον Ιούνιο η Σάρον είχε αποκαλύψει ότι έχασε πάνω 30 κιλά χρησιμοποιώντας τις ενέσεις Ozempic.

Η Σάρον έχασε το βάρος σε διάστημα τεσσάρων μηνών μετά τη χρήση του φαρμάκου, ωστόσο παραδέχτηκε ότι ένιωθε ναυτία καθημερινά.

Sharon1
Sharon3

Μιλώντας στο E! News, είπε: «Στη ζωή μου, τα περισσότερα κιλά που είχα ήταν 104 και τώρα είμαι κάτω 45 κιλά. Και θέλω να διατηρηθώ στα 47 κιλά περίπου, γιατί τώρα είμαι πολύ αδύνατη. Αλλά προσπαθώ να είμαι υγιής».

Η Σάρον έχει σταματήσει από τότε τη χρήση του φαρμάκου και είπε στον Piers: «Ήρθε η ώρα να σταματήσω, δεν ήθελα στην πραγματικότητα να γίνω τόσο αδύνατη, αλλά απλά συνέβη. Πιθανότατα θα τα ξαναβάλω όλα πάνω μου σύντομα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Σάρον Όσμπορν

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με τις αμφιλεγόμενες ενέσεις στο The Talk τον Ιούνιο, η Σάρον μοιράστηκε την εμπειρία της από πρώτο χέρι με τα φάρμακα, αφού ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία του WeGovy στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε σταματήσει.

«Πρόκειται για ένα ψυχικό πρόβλημα. Τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα νοικοκυριό όπου ζουν με πατατάκια και πίτες. Αλλά έκανα την ένεση. Την πήρα για τέσσερις μήνες και έχασα 30 κιλά, αλλά δεν υπάρχει πάντα γρήγορη λύση. Ήμουν πολύ άρρωστη για δύο μήνες. Τους πρώτους δύο μήνες, αισθανόμουν απλώς ναυτία. Κάθε μέρα ένιωθα ναυτία, το στομάχι μου ήταν χάλια. Αλλά ακούστε, το πήρα για τέσσερις μήνες, έχασα 30 κιλά. Μόλις έβαλα δύο πατατάκια στο στόμα μου, και τρώω κανονικά τώρα, και δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό. Τίποτα».

Πηγή:protothema.gr

About Post Author