Πως να ξυριστείς σωστά σε μερικά απλά βήματα

Οι έντονοι και απαιτητικοί ρυθμοί της σύγχρονης ζωής αποτελούν μέρος της καθημερινότητας κάθε άνδρα, με αποτέλεσμα η ανάγκη για ευελιξία και αναζήτηση νέων συμμάχων να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Το ξύρισμα είναι ένα από τις πιο συνηθισμένες και, μακράν, η πιο βολική μέθοδος αποτρίχωσης τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ενώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιοχές δέρματος για να ξυρίσεις υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες ειδικά για το πρόσωπο.

Επέλεξε σωστά το ξυραφάκι σου – Η BIC παρουσιάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία ξυρίσματός της, μέσα από το νέο καινοτόμο ξυράφι Flex5, που συνδυάζει μοντέρνα αισθητική και υψηλή απόδοση. Απολαύστε ένα εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα, μετατρέποντας παράλληλα τη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης σε ευχάριστη και διασκεδαστική διαδικασία. Φέρνοντας στο προσκήνιο την πιο προηγμένη τεχνολογία της BIC, το νέο Flex5 διαθέτει 5 λεπίδες νανοτεχνολογίας, με κάθε μία από αυτές να προσαρμόζεται ξεχωριστά στις καμπύλες του προσώπου χαρίζοντας ένα εξαιρετικά βαθύ ξύρισμα. Η πρόσθετη λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος της κεφαλής, δίνει τη δυνατότητα προσέγγισης και των πιο δύσκολων σημείων του προσώπου, όπως η περιοχή κάτω από τη μύτη και προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια σε περιπτώσεις που η χρήση αφορά λεπτομέρειες σχηματισμού και styling.

Capture

Επειδή όλα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας, το Flex5 διαθέτει σφαίρα ισορροπίας, η οποία με το βάρος που του προσθέτει, βοηθά στον καλύτερο έλεγχο κατά την διάρκεια του ξυρίσματος. Η μεταλλική αυτή σφαίρα είναι ενσωματωμένη στην εργονομικά σχεδιασμένη λαβή, η οποία διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα για να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε και να την ταιριάξετε με το δικό σας στυλ. Η ενυδατική ταινία που διαθέτει είναι εμπλουτισμένη με aloe vera και βιταμίνη Ε, εξασφαλίζοντας ένα ιδιαίτερα απαλό ξύρισμα και τέλεια επιδερμίδα. H κινητή κεφαλή, με μέγιστη κλίση έως και 40°, ακολουθεί με ακρίβεια τις καμπύλες του προσώπου και προσαρμόζεται σε κάθε σας κίνηση με σκοπό να πετύχετε κάθε περίγραμμα στο πρόσωπο σας, προσφέροντας παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά εγγυώνται κορυφαία αποτελεσματικότητα και απόδοση ξυρίσματος.

Πλύνε καλά το πρόσωπο σου – Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις να πλένεις το πρόσωπο σου πριν ξεκινήσεις να ξυρίζεσαι καθώς απομακρύνει την λιπαρότητα αλλά και τα νεκρά κύτταρα. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα επέλεξε ζεστό νερό που θα μαλακώσει τους θύλακες της τρίχας και παράλληλα θα χαρίσεις την ενυδάτωση που θέλει το δέρμα σου.

Μην ξυριστείς απευθείας – Εφάρμοσε μια κρέμα στο πρόσωπο και κατά προτίμηση μια κρέμα ξυρίσματος. Εννοείται ότι δεν θα πας απευθείας να ξυρίσεις το πρόσωπο σου μόνο με νερό γιατί θα το ερεθίσεις. Άπλωσε την κρέμα κατά μήκος της επιφάνειας που θα ξυρίσεις. Βρέξε την ξυριστική μηχανή με κρύο νερό και ξεκίνα να το ξύρισμα.

Να το κάνεις πάντα με σωστή κατεύθυνση – Σίγουρα το να ξυρίζεσαι με τη φορά των τριχών σε γλιτώνει από ερεθισμούς όμως από την άλλη, η αντίθετη φορά σου χαρίζει ένα πιο ομοιόμορφο ξύρισμα αλλά αρκετά κοψίματα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours